Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dokazilo, da nisi živel z očetom

Dokazilo, da nisi živel z očetom

Na socialno moram poslati dokaz, da nisem živela z očetom, da mi ne bi bilo potrebno plačevati doma. Oče je alkoholik, nikjer ni delal, ni zame skrbel, nič ne bom podedovala,ni plačeval preživnine. Če je imel kdo podobno – kaj je zanje dokaz? Jezna sem, nimam visoke plače in še da sploh imam to izobrazbo, mi je študij plačevala mama. Vse je moj in njen trud. Dom je drag in če bom morala plačevat, bi bilo vseeno, če bi naredila eno srednjo šolo in delala v proizvodnji.

Ste mogoče vložila izbržbo z aneplačevanje preživnine?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1805, 08.12.2021 ob 16:40

Ste mogoče vložila izbržbo z aneplačevanje preživnine?

Imam podoben primer…oče ni plačeval, dobivala sem preživnino iz Jamstvenega sklada, ali bom vseeno morala plačevat zanj. Do 11 leta smo živeli skupaj, ni delal, vse stroške je krila mama.

Jaka muda ni kaj…

Poznam eno druzino… Isto ni skrbel… Pustil… Stisnil pipipiii…

Pol je pa zbolel al kaje blo…

Vglavnem hotel je da se skrbi zanj… Itak ja. Evo odma…

Ne vem kaj so naredili… Mislim da so rekli kaksna je bila situacija… Komu-ne vem…  Csd sodisce… Pojma nimam.

Mislim da ni bilo nic iz tega pol. Niso rabili nic placevat…

Saj se “neočetu” lahko tudi odrečeš. Če starši lahko spregledajo pri dediščini otroke, partnerko, ljubico, potem ima tudi otrok pravico , da se odreče osebi, ki zanj ni skrbela in z njim ni živela.

Povejte soc. delavki v domu, lahko gresta z mamo na CSD. Morda gredo lahko za priče tudi drugi, ki situacijo poznajo oz. napišejo lastnoročne izjave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close