Dokaz, da ima homoseksualnost genetski vzrok
Stvari postanejo moteče šele, ko nas hočejo na vsak način prepričati, da je nekaj normalno in da rabi super podporo v družbi. Nisem sicer imel konkretne situacije, ampak prepričan sem, da ne bi “menjal” prijatelja ali prijateljice, ki bi mi povedal, da ima homoseksulna nagnenja. Pač ima, nihče od nas ni popoln.
Današnje propagiranje homoseksualnosti pa mi deluje kot da bi nas začeli v medijih in na modnih pistah bombandirati z najbolj grdimi primerki naše vrste. Te propagande pa ne odobravam in verjetno je tudi večina homoseksualcev ne. Lepota je tudi gensko pogojena in tisti, ki nismo ravno najlepši, se pač moramo sprijazniti, da ne bomo manekeni ali napovedovalci na TV. Prav tako za radijskega spikerja ne izberejo osebe, ki jeclja.
Leto in še več je od zadnje objave, ampak še vedno preveč ljudi to prebere, zato pač moram komentirati. Ljudje pa kaj je z vami? Razumem vse starše, ki imajo otroke istospolno usmerjene. Poznam stisko, ko misliš da si slab starš, da je z otrokom nekaj narobe. Družba te bo grdo gledala, ko bodo ugotovili, da imaš sina geja. Nagnusno.. kaj?
Star sem 25 let in sem gay. Imel sem 17 let ko sem hotel narediti samomor zaradi tega. Zakaj enostavno ne morete ljudi sprejeti takšne kot so? še več.. zakaj ne razumete da to ni modna muha, to ni bolezen, še zdaleč ne odraz okolja. Pač kemijsko podkrepljeno.
Morda Slovenija še ni tako kritična.. vsak dan ljudje delajo samomore, ker jih družba ne sprejme takšne kot so! in ne zaradi slabe vzgoje: https://www.youtube.com/watch?v=C85QQTXAtnY
Predstavljajte si situacijo: Imate 15 let, prihajate v obdobje pubertete. Po tem, ko vas enostavno privlači isti spol ugotovite, da ste istospolno usmerjen. Vsak tak človek poskuša vsemogoče, da bi to dejstvo skril in živel dalje, ampak ne gre!!!! Pridete v fazo, ko neveste kako bo družina sprejela to. S kom boste živeli čez 10 let? Kdo vas bo razumel? Koliko ljudi preteplo zaradi tega? Koliko solz bo preteklo? Govorimo o otroku, 15 letniku, ki je zmeden, brez podpore staršev, vrstnikov, … NI to človek brez ljubezni?
Na jok mi gre, ko mi začnete pisati o odlomkih iz svetega pisma, o člankih iz zgodovine. Ja.. do leta 1990 je bila to bolezen. Kako boš zdravil homoseksualnost? Ste normalni? Karkoli poizkusite enostavno ne gre! Preizkušeno 🙁
Prosim, ne mi govorit o primerih slabe vzgoje, premalo trde roke in podobno. Vzrok homoseksualnosti je povsem kemičen, genski vzrok. Ko se dojenček rodi ima preveč spolnih hormonov nasprotnega spola. Pa saj to ti lahko vsak doktor pove! In da nebi kdo slučaaaaajno rekel, češ, če ima moški ženske hormone potem si ženska. Gre se za spolne hormone. Ti se pokažejo pri puberteti, in zaradi tega otrok to nagnjenje ugotovi šele pri puberteti.
Saj pa ni tako težko razumeti.. a ne?
Ne govorimo o tem kaj je normalno in kaj ne. To so dejstva. Tudi jaz poznam fanta, ki se je poročil, ima otroka, sedaj pa sexa na skrivaj z fantom. Poskusil je, pa mu ni uspelo!
In da kdo nebo mislil – homoseksualnost ni enako pedofiliji in fukanje za vsakim vogalom v vsem kar leze! Če ima fant rad fanta, ga nima zarad penisa, ampak zato, ker ga ima pač rad. Sveto pismo in vsi vaši psalmi in podobno ne govorijo o tem.. kaj ne? Kje je bila takrat medicina, kje je bila pamet? Kdo si je sploooh upal reči, da ima rad isti spol?
Saj pa vas ne silim da spite z osebo istega spola.. ampak sprejeti, da nisem stvor, sem si želel od 17.. leta 🙁
In potem se obupana mama obrne na internet, zasledi vaše objave…. res grozno.
hm..najprej praviš, da ima genetski izvor potem pa da ga boš peljala k zdravniku…če ima genetski izvor potem to pomeni, da je zapisano v genih in ni ozdravljivo..če pa je posledica nepravilne vzgoje pa ga moraš peljati k psihoterapevtu, kar pomeni, da ga lahko ozdraviš…Torej odloči se … ali priznaš napako, da si napačno vzgajala in se ga da ozdraviti ali pa da ima genetsko motnjo in je neozdravljiv 😉
Težka odločitev a ne ? :))
Jao kok ste nevedni,zdaj bomo kr otroke zapiral v umobolnice zato kr so geji ali lejzbike…..katastrofa pa kaj je z vami….otrok je tvoj,ti si ga rodila in sprejmi ga takšnega kot je….tud mij sin mi je predkratkim pivedal da je gey in najbolj se je bal ,da ga bom zavračala,da ga bom pislala k očetu živet(nikol nisva bla piročena al živela skupi)….ni bilo vseeno,ampak pač tako je….objela sm ga in mu povedala ,da ga imam rada ne glede na vse,njegova spolnost je njegova odločitev in ne moja…..starši dejte se v kožo svojega otroka,glejte z njihovimi očmi in ne s svojimi…….
Forum je zaprt za komentiranje.