Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dokaz, da ima homoseksualnost genetski vzrok

Dokaz, da ima homoseksualnost genetski vzrok

Dokaz, da obstaja genetski vzrok za homoseksualnost: tukaj.

Ne nakladaj, to so satanove izmišlljotine.

Nič ne kladam. To je resnica. In moj sin ima homosesualna nagnjenja, zato bova šla z njim k zdravniku. Takoj jutri.

kaj je za tebe homoseksualno nagnenje ?

kaj je za tebe homoseksualno nagnenje ?[/quote]Če fant seksa s fantom in to počne moj sin.

To je vse razvada in moderno je danes,ker najstniki nimajo nobenih obveznosti,polno rit vsega,staršev ni nikoli doma,zato jim pa iz občutka slabe vesti dajejo denar in kupujejo drage superhe in potem so prepuščeni sami sebi ter se iz čistega dolgčasa začnejo ukvarjat z vsemogočim,droga,alkohol,razvratne zabave,kjer se srečajo tudi s homoseskualizmom in to postane moderno in potem se vsi vzgledujejo po tem in še sami želijo sprobat.rešitev je v tem,da družina spet postane družina z družinskimi vrednotami,kjer bodo otroci odraščali v zdravem okolju.

Rešitev za tvojega sina je samostan Stična. Tam so ozdravili že mnoge težke homoseksualne primerke! Vem iz prve roke.

Hvala za odgovor.

In kako tocno se to zdravi?

kaj je za tebe homoseksualno nagnenje ?[/quote]Če fant seksa s fantom in to počne moj sin.[/quote]

in ti bi to rada spremenila ??? si malo za luno ?? sprijazni se in življenje ti bo lepše !

… ni jasno, da se s homoseksualnostjo mora sprijazniti le majhen delček vseh, ki se danes deklalirajo za homiče, v resnici jih ni toliko, zato marsikoga fajn zmede in ne vem, zakaj ne bi vzel ponujene pomoči.

mislim , da ti in še marsikdo potrebuje pomoč !

Če fant seksa s fantom in to počne moj sin.[/quote]

in ti bi to rada spremenila ??? si malo za luno ?? sprijazni se in življenje ti bo lepše ![/quote]

Zakaj? Ker je danes tako zelo moderno, da je vse normalno?! Čez leta bo pa zoofilija in pedofilija nekaj normalnega?! Homoseksualnot ni nikoli bila in ne bo normalna!!!

Ti si malo za luno!

Homoseksualnost je star pojav, zdi pa se, da je danes mnogo bolj razširjen kot včasih. Kako nastane? Kako osebe z istospolno usmerjenostjo živijo? Katere so pogoste težave istospolnih parov? Zakaj ni primerno, da bi istospolni pari posvojili otroke? Kdo so homoseksualne osebe, ki niso geji? Prispevek skuša odgovoriti na nekaj osnovnih antropoloških vprašanj. •Izvor moške homoseksualnosti
Najprej se ustavimo pri vprašanju izvora homoseksualnosti (Kiely, 1987). Ni še pojasnjeno, da bi homoseksualnost imela biološki (genski) izvor. Pa tudi, če bi to dokazali, ne bi smeli zaključiti, da je homoseksualnost naravni pojav. Kajti, tudi druge psihične težave imajo genske osnove, pa jih zato ne obravnavamo kot ‘normalne’ (npr. določene oblike shizofrenije, depresije, Downov sindrom itd.). Raziskave kažejo, da je psihološki razvoj osebnosti, v katerem se oblikujejo simbolni procesi, ključnega pomena za nastanek istospolne usmerjenosti.

Bieber I. in Bieber T. B. (1979) sta opravila intervju z več kot tisoč homoseksualci in s sto starši, ki imajo homoseksualnega sina. V večini primerov – ne v vseh, je imel sin preveč tesen odnos s svojo materjo, v katerem je bilo tudi nekaj skrite erotične vsebine. Ponavadi so imele matere raje sina kot moža. Hkrati je bil odnos oče – sin težaven in je običajno vseboval prikrit agresiven in tekmovalen značaj. Homoseksualno usmerjeni sinovi, pravi Nicolosi (1991), takole opisujejo svoje očete: oddaljeni, zgubljeni, namrščeni, nezainteresirani, bežeči, zelo kritični, hladni in narcistični, tekmovalni s sinom; notranje ranjeni in imajo vedenjske motnje. Zato je dečku v zgodnjem razvoju pretežko izstopiti iz tesne povezanosti z materjo in ustvariti poistovetenje s svojim očetom. Deček, ki postaja istospolno usmerjen, zapusti otroštvo z globokim strahom in sovraštvom do očeta. Hkrati pa ima močno željo po očetovi sprejetosti in naklonjenosti. Raziskovalca trdita, da deček, ki ga je oče obdajal s toplino in spodbudo, ne bo postal istospolno usmerjen. Dodasta pa še, da otrok, ki je imel agresivnega očeta, ne bo vedno postal istospolno usmerjen. Opozarjata tudi, da dober oče lahko nevtralizira pretesen odnos mati – sin na poti oblikovanja zdrave moškosti. Slab odnos oče – sin pa še okrepi patogenični odnos mati – sin.

Torej, na simbolnem nivoju spolnost predstavlja večplastno resničnost. Po eni strani lahko izraža željo po očetovski naklonjenosti, po drugi pa jezo do iste osebe. Spolna želja ne izraža samo spolne potrebe, ampak na obrambnem (simbolnem) nivoju izraža druge potrebe.

in ti bi to rada spremenila ??? si malo za luno ?? sprijazni se in življenje ti bo lepše ![/quote]

Zakaj? Ker je danes tako zelo moderno, da je vse normalno?! Čez leta bo pa zoofilija in pedofilija nekaj normalnega?! Homoseksualnot ni nikoli bila in ne bo normalna!!!

Ti si malo za luno![/quote]

zato , ker to ne moreš spremeniti ! ! poišči si pomoč pravočasno !

Če praviš, da je vzrok genetski, kaj naj potem naredi zdravnik?

“Joseph Nicolosi (born January 21, 1947) is an American clinical psychologist, founder and director of the Thomas Aquinas Psychological Clinic, in Encino, California, and a past-president of the National Association for Research and Therapy of Homosexuality (NARTH).[1] Nicolosi has advocated and practiced reparative therapy, which attempts to help people overcome or reduce unwanted homosexual feelings. Nicolosi has described his theories in Reparative Therapy of Male Homosexuality: A New Clinical Approach and three other books. On the basis of his study and professional experience Nicolosi proposed that homosexuality is often the product of a condition he describes as “gender-identity deficit” caused by an alienation from, and perceived rejection by, individuals of the subject’s gender.[2] He holds a Ph.D. from the California School of Professional Psychology.”

http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Nicolosi

Potem je pa itak vse jasno. V končni fazi lahko med vrhunske strokovnjake na svojem podroćju štejemo tudi Mendeleja

Potemtakem celotno teorijo podre homoseksualen sin, ki je od malega živel sam z očetom, mati pa je npr.odšla z drugim ali pa celo umrla??

In kako razlagati homoseksualnost pri živalih?

domnevam, da si se zatipkal in misliš Mengeleja… ker Mendel je nedvoumno bil nesporen strokovnjak na področju genetike….

a ste vi normalni?

ja jaz sem gej in nimam nobenih težav s tem, družba me lepo sprejme in imel sem čisto normalno družino. preberte si malo raje novejše raziskave.. se ve da so stare bile zelo pristranske… veliko psihologov je seveda tudi malce homofobičnih in se stvari ne lotevajo povsem znanstveno…

homoseksualnost ni ozdravljiva ker NI BOLEZEN, in veš kaj boš nardila tvojemu sinu če ga boš hotela zsravit, da bo to potlaču u samozavest.. seveda dobil zensko sep orocil imel otroke in se sexal z moskim na skrivaj, a to zelis? super mati… ampak vrjetno je bolj sprejemljivo druzbeno, pa halo kaj bo Cerkev na to rekla da je u družini homoseksualen otrok ojoj, hitro ga skrivat,,,, pol se pa človek vpraša, ali ti je bolj mar za sina al za ostale?

a ste vi normalni?

ja jaz sem gej in nimam nobenih težav s tem, družba me lepo sprejme in imel sem čisto normalno družino. preberte si malo raje novejše raziskave.. se ve da so stare bile zelo pristranske… veliko psihologov je seveda tudi malce homofobičnih in se stvari ne lotevajo povsem znanstveno…

homoseksualnost ni ozdravljiva ker NI BOLEZEN, in veš kaj boš nardila tvojemu sinu če ga boš hotela zsravit, da bo to potlaču u samozavest.. seveda dobil zensko sep orocil imel otroke in se sexal z moskim na skrivaj, a to zelis? super mati… ampak vrjetno je bolj sprejemljivo druzbeno, pa halo kaj bo Cerkev na to rekla da je u družini homoseksualen otrok ojoj, hitro ga skrivat,,,, pol se pa človek vpraša, ali ti je bolj mar za sina al za ostale?

Mislim, da se res samo zdi. Včasih so se homo nagnjenja bolj skrivala ali pa so posamezniki raje ostali sami, kot pa, da bi jih družba obsojala.

Prav tako ne vem, zakaj homoseksualnost naj ne bi bila naraven pojav ? Obstaja tudi pri živalih in človek je prav tako del narave.

Primerjava z ostalimi boleznimi ni primerljiva, saj homoseksualci zaradi nagnjenj ne trpijo, kot pa na primer shizofreniki. Pod pogojem, da jih družba ne obsoja. Trpijo torej le zaradi obsojanja.

mame želijo tako gorece pozdraviti” svoje otroke homoseksualnosti.. ali jih morda zelijo zdraviti presustva. Ne. Ker jih zagovarjajo rekoc: partnerja vara ker mu ne daje ljubezni, pozornosti ki jo je vreden.. Ce mu vec pomeni druga zenska naj ima pac drugo in zapusti zdajsnjo..

Ko pa ima sin ali hci moznost da si ustvari iskreno in lepo zvezo z partnerjem istega spola pa takoj zdravljenje.. “zdravite’ presustnike!

Svašta…

genetika, jaz bi pa tebe odpeljala k zdravniku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close