Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dogodki za Samske in matchme.si

Dogodki za Samske in matchme.si

Imajo kar veliko aktivnosti.

A se to res izvaja ali je bolj zavajanje.

Ima kdo kakšne izkušnje?

Hvala

No tengo dinero ?

Popolnoma brez veze. Sem bil pred leti na njihovem plesnem tečaju. Vsi se že poznajo med sabo. Malo je novih.

Speedating je še bolj brez veze.

Zelo odsvetujem matchme.

Sem ženska, za moške tam lahko povem da so katastrofa, ženske pa bo mogel komentirati kak tip.

plačaš mastno, poveš kakšne so tvoje želje, pol ti pa lastnica poturi beke tipe ki niti z daleč ne izpolnjujejo kriterijev ki si jih dala.

Na njihovih dogodkih pa taka populacija da najraje zbežiš

Odgovor na objavo uporabnika
Matchme je poden, 07.12.2023 ob 14:24

Zelo odsvetujem matchme.

Sem ženska, za moške tam lahko povem da so katastrofa, ženske pa bo mogel komentirati kak tip.

plačaš mastno, poveš kakšne so tvoje želje, pol ti pa lastnica poturi beke tipe ki niti z daleč ne izpolnjujejo kriterijev ki si jih dala.

Na njihovih dogodkih pa taka populacija da najraje zbežiš

in zakaj so tam moški poden?

Draga Samska391,

Match.me se izogni v velikem krogu, izpolnila boš vprašalnik, oni pa te bodo proti dobremu plačilu seveda, povezali z moškimi, ki nimajo veze s tem, kar si izpolnila. To ti govorim iz lastnih izkušenj in tudi iz izkušnje prijateljice, ki me je tja pripeljala. Gledajo zgolj in samo na denar, za čustva teh ljudi jim ni mar. Prijateljica mi je včeraj rekla, da so jo povezali s 10let starejšim moškim. Ko se je pritožila, ni dobila nobenega odgovora. Torej, če nimaš denarja na odmet, se jim izogni.

Drugače bi bilo pa mnogo bolje, da bi se ženske med seboj povezale, šle na kako pijačo in tako tudi lažje spoznale sebi primernega 🙂

Za moj okus je to bolj kot ne nateg..namreč, zelo veliko, do katerih sem pristopil (trgovina, rekreacija, na ulici..) se jih je odzvalo, z nekaterimi sem bil celo v razmerju, tukaj na dogodkih za samske pa me na dveh dogodkih niti ena ni NITI obkrožila..hm..in ko sem prejel rezultate so mi ponudili še xy njihovih možnosti (ne zastonj, da se razumemo!), tako, da mi šesti čut pravi, da je njihov edini cilj, da oni čim več zaslužijo..!

Ja, gledajo zgolj oz samo na denar! To je dejstvo..

Ne delajo v korist strank ampak gledajo zgolj nase!

Tale MečMe je firma, in za firmo je značilno da je ustanovljena z namenom ustvarjanja dobička.

Da pa ve mislite da boste nekomu naštele kriterije in vam bo ta kar poiskal partnrja kot kos oblačila s katerim boste srečne do konca svojih dni, ste glupe ko točak. Zbudite se že iz teh kapitalističnih pravljic. Nekaterih stvari se pač ne da kupiti z denarjem

Vprašajte za nasvet kako se dedca ulovi rajši svoje babice, vam bodo dale bolj koristne nasvete pa še zastonj bo

Po vsej verjetnosti sploh ne sporocijo pravih rezultatov z enim samim namenom – da bi prisli ljudje cim veckrat na njihove dogodke..da cim vec zasluzijo!

20let nazaj sem bil pri njih na plesnih zmenkih. Čista polomija. Brez vezno druženje. Nič drugega.

En mesec nazaj so mi začeli pošiljati emaile o njihovih pohodih in novi spletni strani ali programu ali kaj. Odsvetujem.

Tudi jaz dobivam njihovo pošto pa se ne spomnim, da sem bila kdaj vpisana pri njih.

Itak170, 29.10.2024 ob 09:20

Ne delajo v korist strank ampak gledajo zgolj nase!

Dajte si že enkrat zapomnit, da podjetja obstajajo zaradi denarja – dobička. Ja, je odvisno ali so lastniki in zaposleni predani svojemu delu, ampak podjetja kot je omenjeno, ki ga sicer ne poznam, pač sparčka tiste, ki bi lahko bili potencialni partnerji. Mogoče vedno ne najdejo nam primerne osebe, dejstvo pa je, da tudi v realnem življenju velja: vidiš 1000 oseb, mogoče sta ti dve res všeč in bi jih imel za partnerja, partnerko.

NATEG D.O.O.!

Samski 007, 28.10.2024 ob 14:49

Za moj okus je to bolj kot ne nateg..namreč, zelo veliko, do katerih sem pristopil (trgovina, rekreacija, na ulici..) se jih je odzvalo, z nekaterimi sem bil celo v razmerju, tukaj na dogodkih za samske pa me na dveh dogodkih niti ena ni NITI obkrožila..hm..in ko sem prejel rezultate so mi ponudili še xy njihovih možnosti (ne zastonj, da se razumemo!), tako, da mi šesti čut pravi, da je njihov edini cilj, da oni čim več zaslužijo..!

Identično izkušnjo sem imel pred časom tudi sam s hitrimi zmenki – obkrožil povsod “DA” in dobil nič ujemanj.

Pred kratkim sem se prijavil na MatchMe. Nazadnje sem dobil 1 kontakt za 55 eur.
Ko sem poklical, se ni javila in ni klicala nazaj. Na prvo sporočilo sem dobil odgovor čez 2 dni, potem kasneje še z večjim zamikom. Po manj kot enem tednu sploh več ne odpiše in se ne javlja.

Vse skupaj sem za 55 eurov dobil 3 SMS sporočila od osebe, s katero so me povezali. Ženske nisem niti slišal, kaj šele videl v živo.

Na agencijo sem poslal več mailov. Na prva 2 nisem dobil odgovora. Tretjič sem dobil korekten odgovor.

Glede na mojo izkušnjo odsvetujem – škoda živcev.
Po pravici bi rajši plačal 55 eur za kazen za prehitro vožnjo, ker bi se manj sekiral.
Tukaj pa sem za isti denar dobil še eno poniževalno izkušnjo, ki mi kvari samopodobo.
Očitno nisem dovolj vreden, da bi si neka neznana ženska vzela 5 minut zame.
Ljudje so precej kruti.

Anonimno 9826, 19.09.2025 ob 09:57

Identično izkušnjo sem imel pred časom tudi sam s hitrimi zmenki – obkrožil povsod “DA” in dobil nič ujemanj.

Pred kratkim sem se prijavil na MatchMe. Nazadnje sem dobil 1 kontakt za 55 eur.
Ko sem poklical, se ni javila in ni klicala nazaj. Na prvo sporočilo sem dobil odgovor čez 2 dni, potem kasneje še z večjim zamikom. Po manj kot enem tednu sploh več ne odpiše in se ne javlja.

Vse skupaj sem za 55 eurov dobil 3 SMS sporočila od osebe, s katero so me povezali. Ženske nisem niti slišal, kaj šele videl v živo.

Na agencijo sem poslal več mailov. Na prva 2 nisem dobil odgovora. Tretjič sem dobil korekten odgovor.

Glede na mojo izkušnjo odsvetujem – škoda živcev.
Po pravici bi rajši plačal 55 eur za kazen za prehitro vožnjo, ker bi se manj sekiral.
Tukaj pa sem za isti denar dobil še eno poniževalno izkušnjo, ki mi kvari samopodobo.
Očitno nisem dovolj vreden, da bi si neka neznana ženska vzela 5 minut zame.
Ljudje so precej kruti.

Isti drek kot Poroka na prvi pogled. Ppremalo se jih prijavi in potem dajo skupaj pač kar lahko dajo. Pa imaš notri tudi take, ki so notri samo za samopromocijo. 25.000 ljudi ima Matchme, koliko je od tega žensk in koliko moških, lahko samo ugibaš. In koliko je notri žensk, ki ne znajo kuhat, ki imajo rade samo €€€, iščejo providerja …

Zadnjič je na Poroka na prvi pogled ena rekla, da ona mora spati sama, ker se mora spočit.

Pa koji kurac si se prijavila v šov?

Razen če ona spi z njim, kamere pa prikažejo kao da je spala sama.

Zavajanje na m3, se strinjam z napisanim, popolno zavajanje na hitrih zmenkih in match me, ne vem kaj še vse…, dobro tržno nišo so odkrili, ni kej.. Samo stran od takšnih lopovov.. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close