Dodekani
Ko bom na Karpathosu, bi šel kak dan po Dodekanskih otokih, pa Rodos si nahitr pogledat.
Kje lahko preverjam kake trajektne linije? A kdo kaj ve o tem, kako vozijo po otokih; so te linije frekventne al po ene 2krat na dan.
Ker bi si za naslednjič izbral Rodos, bi med dopustovanjem na Karpathosu šel mal tja pogledat.
Je Rodos full u redu, al bi mi kdo kej druzga priporočil? Mi loh kdo mal pove, kako je kej na Rodosu?
lp,
B
Glede na to, da boš na Karpatosu dopustoval le en teden, se mi ne zdi smiselno da vmes obiskuješ še Rodos. Krpatos ima toliko zanimivosti, da ti lahko na koncu zmanka časa. Raje pojdi samo na Kasssos drugo leto pa na Rodos za kakšne 14 dni. Boš mel tako največ od otoka. No to je samo moje mnenje. Še bolj pa bi blo če greš na Karpatos za 14 dni potem pa si lah umisliš tud kak dan iti na Rodos.
Lp
Samo,
Kassos je itak že v prvem planu za ogled, sam kako bi gor pršu, si še nism čist dodelal.
So mi sicer našli letalsko povezavo do tja, pa se mi zdi mal čudn, da b šel na par kilometrov oddaljen otok z letalom, pa še ne sanja se mi ne, kolk “bakšiš” bi to pršl? Kaj pa
ladijski-trajektni prevozi Karpathos – Kassos, a to ne laufa?
lp in hvala vsem,
Borut
Forum je zaprt za komentiranje.