Dodatni zaslužek po službi, kaj predlagate?
Anonimno 8437, 01.03.2024 ob 07:11
svinja Štajerska, 01.03.2024 ob 07:03
vsi smo na isti barki. Razen dohtarjev seveda. Oni so pa bogovi v belem.
Ce bi to bilo res za vse od njih, ne bi strajkali! Sej smo slisali vcer, zdravnik pa se direktor bolnice zraven pa ima 5jurjev in nekaj bruto…hvala lepa.
Sem pred leti, ko je bil moj osebni zdravnik na lestvici najbolje plačanih zdravnikov, šla preverjat, kako je delal.
Osebna ambulanta + direktor zdravstvenega doma + popoldanska in nočna dežurstva.
Je tega več kot 10 let nazaj, pa je že takrat presegel mejo 10.000 v mesecu.
XstyleNa, 01.03.2024 ob 09:13
Jaz sem negovalka starejših na njihovem domu.
Če se ti ne gabi brisanje ritk in intimnih delov,je to fajn zaslužek
Je anonimen forum in me zanima, ce si lahko bolj konkretna. Tam si cca uro in pol (da naredis nego, kar pises), moras se do tja in nazaj. Koliko racunas za en obisk? Hvala.
Ti napišem par zadev s katerimi sem že zaslužila in še zaslužim tu pa tam:
delo v adrenalinskem parku,
vodenje turistov po domači regiji, kraju – lokalni turistični vodnik,
potopisna predvanja (tule je problem, ker veliko je takih, ki bi imeli predavanje, ne bi pa plačali, se pa dobi tudi plačano),
razni potopisni, poljudni članki (spet težko najti revije, ki plačajo, se pa najde),
jamski vodnik,
vodnik v turističnem rudniku,
supanje – tečaji.
Kajak, rafting, soteskanje – vodnik, ampak tu pa rabiš konkretno izobraževanje, izpit.
Popay363, 01.03.2024 ob 06:55
Vsak € poleg redne plače vedno prav pride.., če ne za preživetje, pa za malo več luksuza.. Moški v montažnih podjetjih, ženske v kakšnih kuhinjah.., če niso fine dame..
Penzionisti krešejo € kot nori, če so kolikor toliko zdravi, ker so pač vedno na razpolago ob vsaki uri, ko jih pokličejo..
Upokojenci, ki smejo oddelati maksimalno 60 ur na mesec pog. dela ravno ne služijo, kot nori, kot navajate.
Anonimno 2313, 01.03.2024 ob 11:23
Je anonimen forum in me zanima, ce si lahko bolj konkretna. Tam si cca uro in pol (da naredis nego, kar pises), moras se do tja in nazaj. Koliko racunas za en obisk? Hvala.
10E je en obisk.Ko se vpelješ v delo in spoznaš človeka imaš max 20min dela
Forum je zaprt za komentiranje.