Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobro za jest v Kranju

dobro za jest v Kranju

Lep pozdrav, danes sem v Kranju pa ne poznam nic, kjer bi se dobro Jedlo. Zanimalo bi me kam iti jest, da imajo burgerje v Kranju.

Pinki

https://lmgtfy.app/?q=kranj+burger

Kavarna Bazen https://www.facebook.com/BazenKranj

.”Projekt burger”, Šeceva ulica 25, zgornji del Kranja, po Delavskem mostu navzgor, levo, naravnost med Lidlom na levi in Hofrom na desni strani, na isti strani kot je Hofer je lokal Projekt burger.

Na qu… mi gredo razni fancy “burger projekti” in “burger zgodbe”, katerih edina skupna točka je visoka cena za majhno porcijo.

Pravo hrano za najesti dobiš pri Pinkiju, Walterju ali Giovanniju.

Kmetavz ostane kmetavz, kaj naj ti recem – ce ti je Spar menza vrhunec, potem je pac to to.

Normalni ljudje radi probajo kaj novega, ti se pa pac kot pijanec (kar, nalijmo si ciste majoneze, vejetno si) oklepaj plota in “menz”.

Tisti bazen dol pa to ok, morda.. Samo, daš pa 8eur za en hamburger, če ti to odgovarja, go for it… Sicer pa priporočam.. Giovanni… Men osebno ima najbolš, normalna cena, hitro pripravljeno.. Lp pa dober tek ;))

Kmetavz ostane kmetavz, kaj naj ti recem – ce ti je Spar menza vrhunec, potem je pac to to.

Normalni ljudje radi probajo kaj novega, ti se pa pac kot pijanec (kar, nalijmo si ciste majoneze, vejetno si) oklepaj plota in “menz”.
[/quote]

Ejga, lej ga milenijca. Sovražim oblačenje po modi, vadbo v fitnesu in “ustvarjanje zgodb” iz faširanega mesa.

Pač, rad ščijem proti vetru in razmišljam s svojo glavo.

Se mi je zdelo, da nekaj smrdi…

Kako zavajujoče vprašanje. Kje DOBRO jesti. Jaz si pod to predstavljam odkrivanje kakšne kulinarične specialnosti kraja – ne pa burger, ki ga dobiš v vsakem kiosku po celem svetu.

Giovanni

Avtor. Sem mislila,da sprašuješ po kakšnih specialitetah, po kakšnem kmečkem turizmu in njihovih jedeh, itd…..:)).
Ti pa iščeš kioske z burgerji…..:))

Ja za drugič bo pa kej domačega. Drugače hvala vsem jedu sem v bazen burger bbx, pa bilo dobro.

Zapri usta, pa bo nehalo smrdeti.

Saj bi predlagal Sonet ali Stara pravda, pa vidim da ste se pri Pinkiju zataknili.

Ko smo kot srednjesolci hodili po Kranju od praprota do sinka in do mostu na pinki burgerje

Pred cason pa iz ciste nostalgije( v Merkurju zadaj v skladiscu je bili treba cakat) v pinkija.

In tisti ki pa pinkija definira za dober fast food je pa totalno …ampak TOTALNO, brez okusa. ZANIC! … ogabno. Trije ugrizi in v kanto.

…malo ven iz Kranja, mimo Golnika, v naslednjo vas Senično. Ob glavni cesti, sredi klanca imaš na levi strani gostilno Pri Bajdu.

Tam boste dobili pa okusno hrano, brez bližnjic. Price/performance top, top.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close