Dobro se grebejo tile “žnj ” voditelji
Tv Slovenija ni več za gledat. Popolnoma zanič je postala.
Ana Pirkovič Tavčar se je preko SDS zagrebla za svojo oddajo, zdaj pa še njen mož Igor.
Oba sta, vsaj meni, čisto zanič.
In tako bodo uničili RTV.
A mi lahko poveste, kdo sploh še gleda televizijo?
Mislim, keri profili so to? Jaz ugibam, da so to ljudje brez interneta. Upokojenci in še kakšni starejši zaposleni, brez interneta. Ki mogoče sploh nimajo naročenega tv paketa, ampak samo tisto, kar jim antena mora sprejemat (RTV1, 2, 3), pa še kakšno lokalno tv. In pa tisti, ki imajo samo osnovni tv paket, se pravi upokojenci in starejši zaposleni.
ni več za gledat, 20.02.2022 ob 11:30
Tv Slovenija ni več za gledat. Popolnoma zanič je postala.
Ana Pirkovič Tavčar se je preko SDS zagrebla za svojo oddajo, zdaj pa še njen mož Igor.
Oba sta, vsaj meni, čisto zanič.
In tako bodo uničili RTV.
Take so nastavili. Nekatere so premestili (Elen Batista), nekateri so raje sami dali odpoved. Grozno res, kaj so naredili z nacionalko! Se bo dalo po volitveh stvar nekako rehabilitirat??
upam, da se bo volitvah to spremenilo.., pirkovič, že ko ga vidiš, vidiš čistega agresivnega s(d)s kretena…, pa tist polizan s(d)s buzurant gizdalin urbanija al kaj je že…, kot, da bi videl mladega fašista iz Italije pred 2 s.v., zna bit to veliko sranje, če bo sranje ostalo isto kot je zdaj po volitvah…
Popay npr, 20.02.2022 ob 12:15
upam, da se bo volitvah to spremenilo.., pirkovič, že ko ga vidiš, vidiš čistega agresivnega s(d)s kretena…, pa tist polizan s(d)s buzurant gizdalin urbanija al kaj je že…, kot, da bi videl mladega fašista iz Italije pred 2 s.v., zna bit to veliko sranje, če bo sranje ostalo isto kot je zdaj po volitvah…
Očitno si v zadnjih zdihljajih
nastavili so take, 20.02.2022 ob 11:45
Take so nastavili. Nekatere so premestili (Elen Batista), nekateri so raje sami dali odpoved. Grozno res, kaj so naredili z nacionalko! Se bo dalo po volitveh stvar nekako rehabilitirat??
Ja, upam in upajmo, da se bo dalo nazaj postavit. To , kar so naredili z nacionalko, je res grozno.
Forum je zaprt za komentiranje.