Dobro pohištvo!
Zanima me kam vse grem lahko pogledat, tudi net strani pridejo v poštev za novo pohištvo za hišo. Videla sem že veliko od Alplesa, Lip, Lipe, Marles, Gorenje, Svea,Lesnine,Brest,…
Nič mi ni v oči padlo. Kje se da dobiti kvaliteteno in dobro pohištvo, pa da je malo bolj zanimivo no?
Hvala za pomoč,
Mojca
Ce ti od tega vsega kar si nastela nic ni vsec potem pa res ne vem. Meni so dnevne sobe od Glin Nazarje vsec, kuhinjo si pa lahko das delat privat k Mizarju – meni jo je delal en tip Iz Zagorja. Sem kar zadovolna – Masiva.
Jaz sem bolj pristaš slovenskih proizvodov in pa mnenje: Dejmo zasluzt slovenkim podjetnikom. Kaj je v Avstriji boljše ? Ne razumem!
Urška
Jaz imam veliko stvari iz Ikee. In sem zelo zadovoljna.
Za boljši občutek poglej kar na http://www.ikea.com
najbližja trgovina je V Gradcu. V italiji pa Bologna.
Meni je Alples zakon! Pohištvo je kvalitetno, programi so sestavljivi (ni tako, da greš v trgovino in vidiš eksponat, pa potem kupiš prav tak sestav, ampak je mnogo možnosti po željah kupca). Pojdi v kakšno Lesnino ali Mercator, kjer imajo več razstavljenega. Tudi trgovci naj bi znali svetovati. Obstaja tudi rač. program, kjer si lahko sam narediš postavitev za svoje prostore!
Skoči na njihovo spletno stran!
Pa veliko veselja pri izbiri, kjerkoli boš že kupovala in karkoli od kogarkoli si boš izbrala!
Forum je zaprt za komentiranje.