Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobro jutroo :)

dobro jutroo :)

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 09.09.2021 ob 15:54

Šnelca_783, 09.09.2021 ob 12:23

CrazY FroG ?, 09.09.2021 ob 11:58

Šnelca_783, 09.09.2021 ob 11:47

CrazY FroG ?, 09.09.2021 ob 11:27

..https://youtu.be/aX9H5-i4Kek..

Eto party all day!

Ja lepo, da praznujeta, js bi tud torto. Pa mi mamo zdaj tud mačkona. Joj, joj. Priklatu se je in mala ga ni več spustla. Pol smo pa takoj zapravli 100eur, k se je izkazalo, da ima mladič mačjo kugo. Zdaj je ok. Čaka ga še kastracija. S psom sta ql. Sam dobro.. js mam rada žvadi, sam nikol nism bla tk za te hišne ljubljenčke. Vzameš mami otroka, da se špilaš gazdo. Kravi telička, da ji na grd način zažiraš mleko predno flikne…. Kkrkol. občudujen tvojo ljubezen do njega. Js se trenutno še malo zmrdujem, ampak ga razvajam?? vse naj naj, imejta lep dan. Lepa sta na slikcah!

Ti…ko sem bila 1r o.s.,… grem poleti SAMO v knjiznico. Ha ha… kaj sem jaz poleg knjig privlekla domov v dnevno. Jeza, kanarincka, 2 mucke, 1 kuzeka. Zivali so me imele rade in se crtale. In sem jih bozala, pa knjigico brala. Pozabila sem koliko je ura…tako mi je bilo fajn z njimi v dnevni na tleh.

Ma ni bilo fajn ko je iz sluzbe prisla mama…ajaj sem jih dobila take batine, da sem imela vseh barv bolece in zatecene klobase po nogah vso poletje. Niti hodit, ne sedet nisem mogla. Ajoj je bolelo, za moje pojme je noro pretiravala.

Haha? kera štorija! Ja sej tk je. Otroc vse naštudirajo mimgrede! Mi gremo na sprehod in moramo vsakega hrošča pokopat, pč niso tk zagrenjeni, kkr znamo kasnej sami postat.

Ampak tole s tvojo mamo… boh…. nimam besed! Kot da si uspela kaj razumet, hud zločin res! Boga? ene mame so res.. brezveze no? upam, da je bla to bolj izjema kot pravilo. Čeprav dvomim, nasilnež je pč nasilnež!?

Pac sem sla v knjiznico. In sem nazaj grede ob knjiznici videla jezka. Sem ga pobrala( da mu dam sadje in za pit), potem je kanarincek priletel mi na ramo ko sem zvizgala mu…zivali so se mi pustile prijet.

Tko po poti domov so se zivali vrstile. Ce bi imela karjolo s sabo bi jih vse natovorila ?

Mi je bilo lustno. Jih nahranit, pobozat. Jim kaj zapet, prebrat knjigico itd…

Saj jih ne bi doma imela, za tistih pa urc.

Zunaj je zacelo dezevat, zato sem jih z vrta prenesla na teraso. Ker je grmelo pa sem sla v dnevno.

Saj niso nic naredile, nic posvinjale.

Monstrum je monstrum. Takoj jo je znerviralo, da sem ji to NAMENOMA naredila. ?

Ko sem sla potozit sosedi ki je moja botra tudi kaj mi je naredila, in ce ima kako kremo ker me noge bolijo in pecejo, da ne morem ponoci spat, ne hodit…mi je rekla ” to si si zasluzila, ko pa delas mami pizdarije doma”…

Meni ni bilo nic jasno kaj sem zgresila tako hudega, da se me nalomi da popadas skupaj od bolecin. Tepla me je 1 uro.

Se je se ponovilo…

Doma nisem smela imet zivali, ne igrac…nic. vse jo je nerviralo.

Ko sem imela 4 leta…nisem imela igrac. Sem ji dala kuhinjske lonce iz omare ven in se po kuhinji igrala.

Se kasneje so mi metali pod noge, da sem materi nagajala z lonci ven in zivalmi po dnevni…

Ce bi bila se ena jaz( po karakterju), malo vecja 7 razred…bi sla na policijo in csd…pol bi ostala taka brez otrok.

In on takrat sem se vedno ze v os borila ce sem kje videla da koga tepejo. Ene par v nasi ulici sem tudi resila. Povedala policiji kako mama pretepa fantka. So prisli ob uri ( sem dolocila uro, ker sem vedela da ga bo pretepala)ko sem jih pocakala pred blokom tega fantka. Skozi okno so slisali da ga tepe, krike in kako se joce.

Tako da od takrat branim take. Ni sans!

Ce si zivcna razvalina otrok ni kriv.

Sem imela obdobja ko sem zamerila sosedi botri. Zdaj se s tem ne ukvarjam vec ker niso vredne. Naj se imajo za svetnice. Jih zivljenje drugace tepe.

Na mojega otroka sem bila vesela in prav vedno raznezena ko sem videla da mucki, kuzku bere/govori pravljico in ga crklja. To se mi zdi normalno.

Mh…. Ene mame so res pravi demoni. Ne prenesejo šole življenja, ki jo morajo opravit, ko 1x rodijo. Tud pr nas je blo vsega in svašta. Eni se skrivajo pred lastno senco, dokler jim pč gre. Upam, da si se ti pomirila s tem in čimprej ozavestila, da se trudiš sprejet kr ti je dano in čimmanj pričakovat, da razočarajna niso prehuda. Sj veš, kr te ne ubije te ojača?? ostani pozitivka in ponosna nase, ker si lh boljša!?

Meni je kot mali bilo jasno da to ni ljubezen in sproscen odnos. Zato od malega branim otroke in kar rabi. Mene ni nikoli nihce zascitil.

Ja sem to kar sem do svojih otrok. Nikoli nisem otroka udarila, ali pa jo vlekla za lase, dvignila glas…se jezila. Nikoli.

Ni rabilo in si to ne zelim.

Otroka imas rad z vsem srcem in mu prinasas najboljse.

In ja na svojo sem ponosna, ma ne napuhnjeno, ampak iz srca.

Da je neproblematicna. Da je srcna, nezna, iskrena, inteligentna, delovna…da ima vrednote ki so v teh casih biseri.

Evo, se zadnje, da ne smetim temo.

Macke gredo rade na lov za ribicami. Moje so tudi sle in se nekatere grejo. Hop v avto…ribico ulovit in nazaj…?

( https://m.youtube.com/watch?v=dEa5lbPu7j0)

Frogica,

Dodala bi se to, ker je tema ze “naceta”.

Ni samo fizicno se znasala, ampak me je dajala v nic. Intelektualno. Ni prenesla in ne razumela moje logike. Sem pac bila nadpovprecno inteligentna, ona samo povprecno…

Nagajala vsak solski dan, cez srednjo se prej osnovno.

Ko je prisla iz govorilnih kjer so me v vecini hvalili, me je potem zalila in v okolici predstavljala kot problematicno, za katero ne ve ce bo razred zdelala.

Njena igra je trajala en cas, potem ko sem 6 razred do 4 letnik pomagala( zastonj) v okolici otrokom in dijakom, ki so iz nezadostne ocene imeli predmet db, pd. So se ji starsi in otroci uprli. Tako da sem konec os imela 67 otrok za jim pomagat pri ucenju, so me ucitelji prosili, ma za vse predmete. Da se nisem ven videla, sem hodila od enega do drugega, ali pa jih dala v skupine.

Potem na faksu… je vedela za vsa imena predmetov, predavateljev, asistentov,…datume kolokvijev, ocene… pa ko je imela popadke me je sramotila da sem nula pred drugimi, da bluzim po Lj, da hodim okrog faksa… celo na faks mi je klicala in me sramotila.

Enkrat sem jo imela zadosti. Jo zvlekla v mojo sobo in jo vprasala, ali so to moji zvezki s faksa. En kup zvezkov v 10 omarah visine 2m. Pa mi rece Ja. Vprasam aje to moja pisava v zvezku? Rece ja. In gleda da gre iz sobe ven. Pa ji recem ne gres nikamor.Tukaj se usedi in bos resevala naloge ki ti jih bom dala na papir. Se je takoj vlekla ven, da to ona ne pozna, se ni ucila… Takrat sem jo ozmerjala, da je neumna ker ne zna resit nalog, neinteligentna, samo povprecno inteligentna. Da moji nadpovprecnosti ne seze do pet….

Ni mi bilo zal. Je zaprla gofljo.

Šnelca_783, 09.09.2021 ob 16:32

Frogica,

Dodala bi se to, ker je tema ze “naceta”.

Ni samo fizicno se znasala, ampak me je dajala v nic. Intelektualno. Ni prenesla in ne razumela moje logike. Sem pac bila nadpovprecno inteligentna, ona samo povprecno…

Nagajala vsak solski dan, cez srednjo se prej osnovno.

Ko je prisla iz govorilnih kjer so me v vecini hvalili, me je potem zalila in v okolici predstavljala kot problematicno, za katero ne ve ce bo razred zdelala.

Njena igra je trajala en cas, potem ko sem 6 razred do 4 letnik pomagala( zastonj) v okolici otrokom in dijakom, ki so iz nezadostne ocene imeli predmet db, pd. So se ji starsi in otroci uprli. Tako da sem konec os imela 67 otrok za jim pomagat pri ucenju, so me ucitelji prosili, ma za vse predmete. Da se nisem ven videla, sem hodila od enega do drugega, ali pa jih dala v skupine.

Potem na faksu… je vedela za vsa imena predmetov, predavateljev, asistentov,…datume kolokvijev, ocene… pa ko je imela popadke me je sramotila da sem nula pred drugimi, da bluzim po Lj, da hodim okrog faksa… celo na faks mi je klicala in me sramotila.

Enkrat sem jo imela zadosti. Jo zvlekla v mojo sobo in jo vprasala, ali so to moji zvezki s faksa. En kup zvezkov v 10 omarah visine 2m. Pa mi rece Ja. Vprasam aje to moja pisava v zvezku? Rece ja. In gleda da gre iz sobe ven. Pa ji recem ne gres nikamor.Tukaj se usedi in bos resevala naloge ki ti jih bom dala na papir. Se je takoj vlekla ven, da to ona ne pozna, se ni ucila… Takrat sem jo ozmerjala, da je neumna ker ne zna resit nalog, neinteligentna, samo povprecno inteligentna. Da moji nadpovprecnosti ne seze do pet….

Ni mi bilo zal. Je zaprla gofljo.

In kaj je bilo s tvojo mamo, da je bila taka grozna sadistična oseba? Je še živa?

@Šnelca_ kmalu naju bodo naterali nekm, ker žgema debate v temah drugih? oprosti @redna, to kr steče…

Skratka pomembno je, da uspemo napačne vzorce prekinit in vnesemo zdrave, poštene! Kr pišeš je kr težko ja, js svojih primerov ne bom naštevala, ker mam rahle zadržke na javnem forumu in tu nekateri to hitri izkoristijo na podel način. Kakorkol zelo razumem, kk je ko se otrok ne čuti ljubljenga, išče v sebi krivdo, začne verjet v to, da z njim samim nekaj ne štima in kk dolgotrajn proces sledi, da se pobereš in vzpostaviš zdrave vzorce. Da se zaveš, da si vredn ljubezni in si sposoben to deliti dalje. Vseživljenjsko delo. “If u want to soar in life, u must learn to F.L.Y.(first love yourself)” Sterling. Tvoja mama ni znala imeti niti sebe rada, žal… Drži se, objem?

ker to so torte ki jih Spar dela kampanjsko vsak teden. Ušivih 10 eur je bila.

nehajte name gnojnice zlivat,ker niste vi julija prispevali ko sem prosila za položnice za mobitel poravnat. In teh 10 eur za Sparovo tortico si res,v rit vtaknte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close