Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro, kaj boste počeli danes?

Dobro jutro, kaj boste počeli danes?

Počivam…..

Morda zvečer spravim “poletje v kozarce”. Naredim šugo za špagete iz zelenjave.

Nategnjeni hočejo čimprej pozabiti (in naslednjič bodo spet nasedli) nenategnjeni pa nočejo pozabiti, ker vejo, da se lahko zgodi ponovno!

Ko se zbudim, pomolim, zahvalim se Bogu in mami, ki je še živa. Letos sem se odločila, da se ne družim več z levičarskimi kolegicami. Meseca avgusta bom probala z zdravim življenjem. Zdravo kosilo in nekaj športa.

Začel padati dež in SE SHLADILO NA 21 stopj !

Retardirane opice. Plešite.

GLOBALNO SEGREVANJE 🙂

Smo na dopustu. Vse poteka super, dokler ne oddam otrok v varstvo za par dni in se počutim, da bi najraje umrla. In čakam, da prideta nazaj.

Butara neumna , potem pa si se zbudila s copatom v svojem debelem anusu, ker svojega denarja nimas niti da bi si en analni čep lahko privoscila! ?

Cebula sanjava. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Dedinja, 24.07.2025 ob 09:04

Danes sem se zgoraj zbudila in z bodočim možem sva bila zmenjena, da skupaj pozajtrkujeva. Odpravila sva se v najin najljubši bistro, spila sva kavo, pojedla sladico in spila sveže stisnjen pomarančni sok. Zaročencu se je začelo muditi v službo, saj začne delati ob 9. Skočil je plačati, mene pa pustil pri mizi, da v miru do konca pojem. Hvala Bogu, imam s seboj knjigo avtorja Romain Gary, odlično za jutranje branje. Ob 9:30 imam frizerko, da mi uredi frizuro. Potem bom skočila po nakupih, saj imam ob 11 kozmetičarko in se mi ne splača vmes domov tekati. Ob 13 pride zaročenec domov na kosilo in danes kuham jaz. Moram še izbrati recept, če ima kdo tu ideje, naj prosim napiše. Po kosilu se bom zabubila v svoj kabinet, da bo moja raziskava, ki jo moram kmalu končati, malo napredovala. Ob 20 pa imava rezervacijo v moji najljubši ribji restavraciji ob vodi. Komaj čakam, da bom ob sončnem zahodu jedla capraccio hobotnice in potem za glavno jed zobatca. Kot vsaj teden, bova tudi danes spila dobro butelko belega vina in na koncu si bom privoščila odličen čokoladni soufflet. Kaj pa bi danes počnete?

Frizerko imaš pred kozmetičarko. Tole si pa zelo slabo splanirala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close