Dobro jutro, kaj boste počeli danes?
Danes sem se zgoraj zbudila in z bodočim možem sva bila zmenjena, da skupaj pozajtrkujeva. Odpravila sva se v najin najljubši bistro, spila sva kavo, pojedla sladico in spila sveže stisnjen pomarančni sok. Zaročencu se je začelo muditi v službo, saj začne delati ob 9. Skočil je plačati, mene pa pustil pri mizi, da v miru do konca pojem. Hvala Bogu, imam s seboj knjigo avtorja Romain Gary, odlično za jutranje branje. Ob 9:30 imam frizerko, da mi uredi frizuro. Potem bom skočila po nakupih, saj imam ob 11 kozmetičarko in se mi ne splača vmes domov tekati. Ob 13 pride zaročenec domov na kosilo in danes kuham jaz. Moram še izbrati recept, če ima kdo tu ideje, naj prosim napiše. Po kosilu se bom zabubila v svoj kabinet, da bo moja raziskava, ki jo moram kmalu končati, malo napredovala. Ob 20 pa imava rezervacijo v moji najljubši ribji restavraciji ob vodi. Komaj čakam, da bom ob sončnem zahodu jedla capraccio hobotnice in potem za glavno jed zobatca. Kot vsaj teden, bova tudi danes spila dobro butelko belega vina in na koncu si bom privoščila odličen čokoladni soufflet. Kaj pa bi danes počnete?
Ja no, sem malo prej prišla do kompa.
Zjutraj sem vstala ob 6.30, vzela arcnije.
Ker je četrtek, sem 1. ta mesec šla v nabavo in skoraj spraznila police. Prišla domov, pospravila fasngo in lepo odmrznila čufte za kosilo. Uh, pozabila skoraj, mož šel tankat in po 4 letih sem pojedla lučko, ker sice sladoleda ne jem. Bila je malinova- dobra, ne pa nek presežek. Za ene 4 leta bo zopet mir.
No jaz tako.
Zbudim se dopoldan, ob desetih. Dragi mi prinese zajtrk v posteljo. Potem se fino poseksava, In potem dragi gre v službo, jaz v fitnes, k frizerju, k manikuri, pedikuri, masaža in potem sledi še savna.
Zvečer pa v restavracijo na lažjo večerjo (postrv po tržaško). In malo pogledava kašen film. Potem pa počitek.
🙂 🙂 🙂
…če verjameš………
Zalila vrt ob 5 30, ob 6 trening 45min, tuširanje, zajtrk, služba, med kosilom uredila še par opravkov pošta, banka, trgovina, nazaj delat, po službi kiropraktiku, spekla lazanjo, spohala piščančja prsa,skuhala pire krompir, pobrala zelenjavo iz vrta, naredila solato, si pripravila koktejl nek moj novi miks: aperol, orangina, led, malo pingo sirupa in pol deci cedevite ananas/mango, zdaj pečem pecivo, vmes sem oprala posodo, dala cunje prat, nahranila živalce in sosedove kokoši, ker je na dopustu, ji zalila rože na balkonu in zdaj čakam da se speče do konca še zadnja runda, pol malo razteznih vaj, tuš, seks, par strani nove knjige in spat. Mularija v službah, mož na nogometu, meni pa v telefonu nabija dj s tiktoka ki vrti same hite 90… Life is good.
No, 24.07.2025 ob 20:37
Zalila vrt ob 5 30, ob 6 trening 45min, tuširanje, zajtrk, služba, med kosilom uredila še par opravkov pošta, banka, trgovina, nazaj delat, po službi kiropraktiku, spekla lazanjo, spohala piščančja prsa,skuhala pire krompir, pobrala zelenjavo iz vrta, naredila solato, si pripravila koktejl nek moj novi miks: aperol, orangina, led, malo pingo sirupa in pol deci cedevite ananas/mango, zdaj pečem pecivo, vmes sem oprala posodo, dala cunje prat, nahranila živalce in sosedove kokoši, ker je na dopustu, ji zalila rože na balkonu in zdaj čakam da se speče do konca še zadnja runda, pol malo razteznih vaj, tuš, seks, par strani nove knjige in spat. Mularija v službah, mož na nogometu, meni pa v telefonu nabija dj s tiktoka ki vrti same hite 90… Life is good.
Booooring. Aja pa še to: dosadna si!
Kar tako malo odgovarjam. Itak noben nikomur več ne verjame v zapisano, torej je vseeno, če napišem po resnici 🙂
Lokacija: Bretanija, obala Atlantika, malo obmorsko letovišče.
Danes vstala ob 6 45 in letela s skirojem v pekarijo po bagete (6 kom) in jih dostavila do hišice, kjer počitnikujejo najini vnuki 5 kom, njihova mama, tadruga babi in varuška. Eno sem peljala nazaj možu.
Po zajtrku sva šla na golf, zajljučila ob 13 30, jedla v tamkajšnji restavraciji (cezar solata in desert), ob 15h sva bila nazaj pri familiji.
Popoldan plaža (kilometri mivke), druženje s sorodniki, potem nazaj v hišico (otrici so si samo še nagajali in kar naprej neko kričanje in ravsanje, dovolj).
Čiščenje mivke z otrok, večerja (pečena jajca, leča, sir, jogurt, sadje – tamali vse razbrskali, sadje pozabi). Pokanje malih v posteljo. Čiščenje kuhinje in vsega ostalega (da lahko zjutraj v 3 min spet vse razsujejo)
nazaj v stanovanje. Čaj. Mir. No ne glih, na plaži nek koncert in buta ko noro. Hvalabogu je spalnica na drugi strani.
Forum je zaprt za komentiranje.