Dobro jutro in lep dan?
omg no, 03.02.2022 ob 12:48
Šnelca_783, 03.02.2022 ob 08:13
Frogica tudi tebi.
Skoci na en krof. Hop hop hop.??
Frogica imaš vre 30 let, ma kada se buš zresnila?
Frogica: mai
Jojjj kaj si pa ti spet zažgala, bogtenimarad 😀
Meni so tudi ti krofi od Šnelce preveč pečeni.
Baaah.. vse mi je zbrisalo..??
Kkrkol @šnelca verjamem, da ti ni lahko in se ti ob vsem zdi eno leto cela večnost, ampak ne se dt, pravi borci se po padcu poberejo in oblikujejo novo identiteto s tem kr jim je na voljo.. z določenimi zadevšnami se pč enostavno naučimo živet.. se sprijaznemo, prilagodimo, pomirimo, potem smo pa še presenečeni.. in to se stalno ponavlja več al mnj.. vse dokler ne pridemo do zagotovljenga konca s smrtjo.. kr je včasih pa celo tolažba. Sčasoma vse postane bolj znosno in mnj prazno oz. na praznino se enostavno privadimo. Kot sm ti že enkrat omenla, osredotočaj se na blagoslove ne prekletstva. Stisn zobe, si močna oseba -ostajaš pozitivna in prijazna.
CrazY FroG ?, 03.02.2022 ob 14:45
Baaah.. vse mi je zbrisalo..??
Kkrkol @šnelca verjamem, da ti ni lahko in se ti ob vsem zdi eno leto cela večnost, ampak ne se dt, pravi borci se po padcu poberejo in oblikujejo novo identiteto s tem kr jim je na voljo.. z določenimi zadevšnami se pč enostavno naučimo živet.. se sprijaznemo, prilagodimo, pomirimo, potem smo pa še presenečeni.. in to se stalno ponavlja več al mnj.. vse dokler ne pridemo do zagotovljenga konca s smrtjo.. kr je včasih pa celo tolažba. Sčasoma vse postane bolj znosno in mnj prazno oz. na praznino se enostavno privadimo. Kot sm ti že enkrat omenla, osredotočaj se na blagoslove ne prekletstva. Stisn zobe, si močna oseba -ostajaš pozitivna in prijazna.
Ja, hvala za lepe besede in spodbude.
A tokrat mi ne gre od rok. Ni tako zivljenje zame. Rada hodim sem v gibanju. Tako prilagajanje in strah pred hujsim res ne. Pa dr al ne vejo al so apaticni. Najraje bi zamenjala dr, samo ostali ne sprejemajo, drugo ni neke izbire.
To stanje je za enega prevec. To je za 7 ljudi.????
Hvala tebi za prijaznost, iskrenost, pozitivo in humor.??
Testo v maščobi. Fuj.
In veliko ljudi ima izzive, kateri jim niso po godu, pa vztrajajo. Naj se vsi vržejo čez okno? Lepo te prosim. Sama sebi se smiliš in okupiraš celi forum s svojimi izpadi.jaz sem že 10let na vozičku in guess what, željo da vsak dan odtečem 15km sem morala opustiti in si spremeniti pot. Jok ne pomaga.Lahko obupaš ali pa se boriš kot ti pravi Frog. Okrevanja trajajo še dalj časa, marsikdo čaka na diagnozo več let, marsikdo je že kot otrok oškodovan, marsikdo je izgubil bližnje, marsikdo kakšen ud in guess what jamranje ne pomaga.Hočem, hočem.lepo pa je, da ti humor ostaja.zdrži in prekini z jamranjem in odkonilnim odnosom.
Forum je zaprt za komentiranje.