Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobri pametni telefoni z androidom (HUAWEI)

dobri pametni telefoni z androidom (HUAWEI)

a je android sploh dober operacijski sistem za telefone, pravijo da je bolj tko tko, ali pa spet odvisno kakšen mobilnik je in kakšna znamka.
vem, da je dober Windows ampak pri Windowsu ne moreš imeti vseh aplikacij, ki bi jih hotel.
najbolši je pa itak iphone ampak predrag.
baje da je huawei dober telefon ki je poceni ima android in baje nič ne zafrkava.
kaj vi mislite ali je huawei edini dober telefon kar se tiče androidov ali je tudi Samsung med njimi, gledam pa v rangu do 150eur več ne.

Poznam, imam. Huawei je čisto v redu, me ne zafrkava, tudi HTC ali Samsung.
Je pa odvisno od modela, HTC me je zezal, ko sem namestila posodobitve, ko sem jih pobrisala, je bilo v redu. Tudi Samsung je nekaj zezel, spet zaradi posodobitev.
Tako, da kar vzami Huawei, je dober, za malo denarja.

Poznam, imam. Huawei je čisto v redu, me ne zafrkava, tudi HTC ali Samsung.
Je pa odvisno od modela, HTC me je zezal, ko sem namestila posodobitve, ko sem jih pobrisala, je bilo v redu. Tudi Samsung je nekaj zezel, spet zaradi posodobitev.
Tako, da kar vzami Huawei, je dober, za malo denarja.[/quote]

aja je potem res huawei kar vredu telefon za malo denarja najbolši v primerjavi z drugimi znamkami kot so sony, Samsung in te podobne

kaj pa to pomeni, da android pri poceni telefonih nima apdejtov, kaj to pomeni.
ali je znamka huawei lahko kralj v androidu v primerjavi z drugimi.

Kupi telefon Nexus. To so telefoni, ki jih razvije Google, ker pa sami nimajo proizvodnih kapacitet, jih zanje proizvedejo svetovno priznani proizvajalci. Nazadnje sta bila to Huawei (6P) in LG (5X). Letos bo to HTC. Telefoni uporabljajo povsem “čist” sistem Android, kot si ga je zamislil Google, torej z nespremenjenim uporabniškim vmesnikom (ostali proizvajalci ga preuredijo po svoje). Ti telefoni tudi prvi dobijo najnovejše posodobitve.

https://www.mimovrste.com/gsm-telefoni/microsoft-gsm-telefon-lumia-435-dual-sim-oranzen
Jaz imam eno tako stvarco, dobra je bila ker je bila skoraj zastonj. Če jo ne mečeš po tleh ne začne štekati. Moti me, ker ima samo 2mio pik v fotoaparatu

Ja pa žal precej nad zastavljenim proračunom (150€).
Je pa težko razumeti, kako lahko pričakujete da bo naprava za 150€ delovala enako kvalitetno kot tista za 500+ €. Neki kompromisi med ceno in zahtevami pač vedno ostajajo.

Ja pa žal precej nad zastavljenim proračunom (150€).
Je pa težko razumeti, kako lahko pričakujete da bo naprava za 150€ delovala enako kvalitetno kot tista za 500+ €. Neki kompromisi med ceno in zahtevami pač vedno ostajajo.[/quote]
Apple od prijateljice je živel 14 mesecev, moj lg za 100€ pa je že tretje leto živ. Kvaliteta mobitela se strašno zmanjša, če ti pade v vodo, čeprav ga pobereš ven, mu odstraniš baterijo in čez nekaj dni spet začne delati, toda potem nikoli več ni isti kot prej. Ali pa če ti pade na tla. Parkrat pade pa se začne sam izklapljati, priklapljati, štekati in številke se zamikajo, tako, da pritisneš recimo a dobiš pa x.
Kvaliteta je takšna, da če ne paziš na to stvar, ne bo dolgo živa in ne bo dobro delovala.

Ali je tista nokia boljša od tegale lenovo
https://www.mimovrste.com/gsm-telefoni/lenovo-gsm-telefon-a1000-bel

Kupi raje zanesljivega Samsunga, kot pa povprečnega Huawei. Zdaj sem slišal še same pohvale čez tega, ki ga imajo sedaj na telemachu znižanega http://telemach.si/mobilna-telefonija/telefon-meseca. Baje je zelo dober, skoraj kot njihov paradni konj, samo da je cenejši.

Pa to je naročniški paket in je skupno več kot 150€. Oni hočejo manj kot 150€

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close