Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dobri hoteli v istanbulu

dobri hoteli v istanbulu

Zanima me, ali mi lahko kdo priporoči miren in čist hotel v Istanbulu, če potujete pogosto v Turčijo. Ker se še najbolj zanesem na oceno naših ljudi, ki so v določenem hotelu že stanovali, vas prosim za pomoč. Iščem hotel, ki ne bi bil ob najbolj prometnih ulicah, sama ne vem, kateri predeli Istanbula so manj prometni, ker še nisem bila v tem mestu. Vem, da je v tako velikem mestu iluzorno pričakovati mir, pa vsaj delno, toliko, da se bo ponoči dalo spati, vsaj pri zaprtih oknih.

Hvala vsem za pomoč.

Tudi ocene “naših” ljudi so lahko zelo različne, sem že doživela. Poden od hotela (enkrat samkrat v cca 20 letih, nisem kak komplikator glede tega), pa so bili vsi okoli mene zadovoljni. In obratno, hotel čisto luškan, kar se mene tiče (ki mi je v hotelu pomembno samo, da je čisto, kolikor toliko mirno in da dobim spodoben zajtrk), pa so se pritoževali zaradi lokacije pa zaradi vodiča pa še zaradi kakih malenkosti, ki meni sploh niso pomembne.
Sama se še najbolj zanesem na ocene na tripadvisorju, do sedaj sem zmeraj ugotovila, da se je povprečje ocen nekako skladalo z mojim mnenjem.
Kar se pa hrupa tiče, nabavi si ohropax čepke za ušesa, sama sem zmeraj imela po hotelih težave zaradi hrupa, ker večinoma se marsikaj sliši že iz sosednjih sob, ne samo od zunaj. S čepki spim kot dojenček 🙂

Jaz sicer nisem bila v hotelu, ampak v apartmaju, ker imam kar rada zasebnost. Lahko ti res svetujem tole stran http://www.istanbulsweethome.com/istanbul-apartments.shtml . Mi smo stanovali v Angels and deamons, vem pa, da je v isti stavbi še nekaj drugih stanovanj. Okolica je perfektna (popoln mir) in 2 min peš od Galata towerja, do trama je cca. 7 min hoje. Naše stanovanje je blo najcenejše, pa je blo popolno, res ogromno, čisto, in mirno. Tko da priporočam.
LP

Se bom kar navezala tule zraven – Tadeja, a si šla z letalom? Kakšna ugodna varianta? Sem že parkrat malo iskala in nič pametnega našla. Z Adrio pa že zaradi letov sredi noči ne bi šla.
Če lahko kdo da kak namig?

Hvala Tadeja.

Sem pregledala spletno stran in mi je všeč. Tudi sama raje vzamem apartma, predvsem, ker zelo rada sama kuham.

Še enkrat hvala za pomoč.

Gre kdo za velikonocne praznike v istanbul:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close