Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dobre turistične agencije

dobre turistične agencije

Lep pozdrav! V letošnjem letu bova šla na potovanje na Škotsko in Irsko. Zanima naju, s katero agencijo se najbolj splača potovati tja, da vidiš dosti in da ni cena preveč zasoljena? Hvala

Ne vem kolk se sploh splaca na otok hodit z agencijami odkar obstajajo ryanair in easyjet. Karta do londona vaju pride cisto poceni, potem so pa se interni leti med anglijo, skotsko in irsko cenejsi kot povezave z avtobusi ali vlaki. Le rezervirati je potrebno prej. pa ce zelita si najameta rentacar in to dvoje kombinirata bosta sigurno videla vec kot z vsako agencijo!
In ti dve drzavi imata turizem dobro razvit, tako da ti ni treba biti noben super izkusen popotnik, le malo nacrtovanja in iznajdljivosti potrebujes!

Drugace sem pa zasledil, da ima agencija Viking v programu ti dve dezeli.

LP L

Tudi moje mnenje je, da sta najboljša agencija lahko edino vidva sama.

Če pa kljub vsemu želita na organizirano potovanje in pri tem tudi veliko videti in doživeti, se pridružujem Ratlukovemu mnenju. Viking ima res nekaj dobrih programov in za razliko od drugih agencij, na račun manjšega poudarka “fancy” prenočiščem, daje prednost ogledom obiskane dežele.

Aurora, glede na predloge ratluka in Vita se jaz predlagam nekaj… Tudi midva planirava letos te dezele. Sva gledala na Vikingu in narocila katalog za kombinacijo teh destinacij, ker na netu imajo samo posamezne dezele….
Isceva pa se drugo varianto, ki je vsekakor boljsa in sta jo ze predlaga zgoraj navedena….Namrec, isceva se en par, ki bi sel z nama in bi najelo rent-a-car in se sami znasli in tako se bolje spoznali dezelo ter njihove prebivalce…. Ce sta za, mi pisi. Ali navijata za agencijo? 🙂

LP,
Andrejka

če greste sami, vam pokažem film o najinem potepu po škotski in angliji, ter Irski

lp

bv

bojanv, rade volje bi ga videla….Kje ga je mozno videti oz. kako 🙂 ?

glede na situacijo kadar hočeš popoldne ali zvečer. samo zaradi objektivnih okoliščin pri nama ne.

imava dojenčka, ki se pripravljata na nekakšne operacije in ne smeva imeti obiskov.

tako da če naju povabiš k sebi, ga prineseva s seboj. je pa cca 3 ure dolg, tako da lahko preskakuješ.

lp

bv

Iz kod pa si? Namrec midva nisva glih iz Ljubljane, ceprav delava tukaj…….

jvi se na bojanv@travel.over.net, če te zanima

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close