Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobre lubenice

dobre lubenice

kje imajo sladke, mesnate in socne lubenice? hofer in lidl imajo ene zanic ne ves al je bledo rdece in ni sladko. Tiste temno roza so sladke, kje so zdaj? ???

Zdaj je sezona lubenic in ta dobre imas povsod, ce kupis seveda pravo lubenico, ne tiste mini.

Glej, da je barva bolj temno zelena in da je tisti krog, bolj rumen, ne bel, ne rjav.

Plodine v Novigradu.   Najboljse lubenice.

Grčija. Lubenice z Rodosa

Odgovor na objavo uporabnika
lubenichki, 26.07.2021 ob 13:09

kje imajo sladke, mesnate in socne lubenice? hofer in lidl imajo ene zanic ne ves al je bledo rdece in ni sladko. Tiste temno roza so sladke, kje so zdaj? ???

Eurospin- italijanske, ta podolgovate, ovalne morajo bit – ne taokrogle. Cena je nekje med 35-45 centov na kg. So pa res odlične.

Ja, na Hrvaškem so res najboljše domače, pridelujejo tudi v dolini Neretve

in lubenice in melone bilo zadnjič po tv hrt1 ena kmetijska oddaja,

ne vem , če pridejo do Slovenije, včasih so na glavni ljubljanski tržnici prodajali makedonske  lubenice, so bile njami…

Vem, da pridelujejo tudi v Sloveniji, Kopru… samo, kje prodajajo, po kakih tržnicah…mogoče kje oglašujejo….

Po štacuhah težko trofneš dobro je vse bolj iz Italije….

Jaz ne vem te poslovodje k naročajo robo, zakaj rajši Italijanski korenje recimo

ali nimamo v Sloveniji kmetov , ki pridelujejo zelenjavo skozi vse leto…ne more bit samo cena razlog…tako da ja domače je tanajboljše….

Grem iskat na bližnjo kmetijo – vedno sladke, konstantna kvaliteta.

V trgovini je pa loterija.

Hvala vsem.?

Resno sem mislil, da se o joških pogovarjate… 😛

V našem lokalnem merkatorju – danes smo zaklali 3. Lubenico letos, sladka in sočna kot bi si jo zmislili. Mislim, da so grške.

Odgovor na objavo uporabnika
Kuklinski, 26.07.2021 ob 19:54

Resno sem mislil, da se o joških pogovarjate… 😛

Vabi te na degustacijo

nintchdbpict000391916641

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close