Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dobra vlažilna krema

dobra vlažilna krema

Prosim, če mi lahko priporočite res dobro vlažilno kremo za telo. Imam res zelo zelo suho kožo. Poskusila sem že vse mogoče, pa vendar mi nobena krema ne pomaga kaj dosti. V glavnem zdaj uporabljam kreme, olja in lotione od L Occitana, pa mi tudi ne odgovarjajo. Zato bi rada najdla eno res dobro vlažilno kremo.

Meni je zelo OK od Dr.Schellerja – z mandljevim oljem in shea butterjem. Pa od Nivee “Riž in lotus” mi je tud OK.

Garniejeva rdeča. Za suho kožo.

Odlična!

Pri suhi koži zna bit problem, da ne gre za samo vodo ampak bolj da je koža ne zna zadržat. Treba je iskat predvsem hranljivo kremo, dovolj mastno.

No, to je moje laično mnenje in izkušnja. Mam pa sama problem samo s kožo na obrazu trenutno. Tole nihanje temperatur mi sploh ni všeč, še manj pa koži. In obraz je najbolj izpostavljen.

Si pa doma, ko imam čas vsaj vsak drug dan zelo na debelo namažem kremo, če že nimam hranljive maske, in po 10-15 minutah je skoraj ni več. Pol je pa spet boljše.

Ti praviš da rabiš za telo, predvsem se po tuširanju ne briši, ampak samo z rokami otri vodo in takoj kakšno olje ali pa lotion. Predvidevam da vse to že prakticiraš…

Sori, predloga za kremo pa nimam, sem ugotovila da ni vse za vsakega.

Lp, Špela ************* <http://spela1.moj-album.com> <http://servetke.moj-album.com/album/874923/>

Tudi zame!

Jogurt za telo od Avona.

Jaz priporočam LIPIDIOSE od Vichya.

Sem starejša generacija, te pa imajo skoraj vse težave s suho kožo.
Tudi meni najbolj odgovarja Garniejeva rdeča, ampak krema(v škatli), ne mleko.
Preizkusila vse živo.
Bojim se le kemije, ker se mi zdi, da kar malo preveč učinkuje, vsaj ko jo primerjam z ostalimi.

Meni je za znoret, če se po tuširanju ne namažem. Uporabljam otroško milo buebchen, mleko za telo buebchen, za dekolte, občasno pa za vse telo (ko imam malo več časa) pa olivni koerperbutter (karkoli že to je po slovensko) od Balee. Tudi za obraz mastna otroška krema.
Jaz tole finto o vlaženju kože ne kupim, moja koža je suha, ampak ne zato, ker ne zna zadržati vlage, ampak preprosto rabi MASTNO KREMO.
Sem poskusila tudi nekaj vrst mleka za telo za zelo suho in občutljivo kožo – ja, par dni je šlo, potem pa kot da se ne bi namazala.

Jaz imam tudi izredno suho kožo, pa se mažem z oil gel kamilica od Johnson’S, sem zadovoljna in je koža še drugi dan mehka. Vsak dan po tuširanju, pa bo mogoče tudi rezultat.

Tudi jaz si z vlažilnimi kremami nimam kaj pomagati.
Moja koža potrebuje mastno kremo.
Sicer imam s suho kožo probleme bolj ali manj le pozimi. Ampak takrat me dobesedno vse srbi, če se ne namažem. Tako da pozimi za telo uporabljam Bepathenov losion z roza črto. Za obraz pa kar masko od imortelle od L’occitana.
Poleti pa prešaltam na lažje kreme. Takrat za telo uporabljam od Elizabeth Arden Green tea and honey, ker teko božansko diši, da sploh ne potrebijem parfuma.

Body butter OLIVa od DM – pa še ugodna cena je
Garnier – rdeč v škatli
ali pa en lotion z 20% ureo iz lekarne, se ne morem spomnit firme 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close