Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobra vedeževalka po telefonu

dobra vedeževalka po telefonu

ok, jaz sem klicala oba. Mišo in Bojana. Napovedala sta drugače, nasprotujoče.

??????

od enega torej zagotovo ne drži ??

bo pokazal čas ??

Sem neki dan klical tvojo mamico. In moram povedat, da se mi zdi full ok.

Pa če ve babe niste prfukjene pol je pa tud driska Čater normalen. Jebo vas kurac blesav, da bi bila moja baba in bi klicala vedeževalca te nalomim, da vse zvezde videla. Bi ti dal jest teb zvezde pol se pa orientiri v prihodnost po njih. Kure zblojene nesposobne!

Pozdravljeni !

Prihodnji teden gostim priznano vedeževalko iz Srbije !

če koga zanima ??

Pokličite Ivo… prej je delala nekaj časa pri Meti v Celju, zdaj ima svojo linijo 090 41 20… ne bo Vam žal… res vse, prav vse v nulo pove… za nazaj, za sedanjost in prihodnost

Alenka, a nisi bila prej Simona, še prej pa Maja?

Iva, definitivno. 090 41 20. Dela brez kart, po intuiciji. Govori iz sebe. Noro dobra!

Se strinjam! Mene je sesula? žal mi je da sem komaj zdaj prišla do njene številke 🙁  ampak srečna da jo sedaj imam ? TOPLO PRIPOROČAM IVO! 090 41 20

Vlastna Strnišnik 070299-376 se ne oglašuje

Z tako nizkim kulturnim nivojem verjetno nobene nimaš in tudi nobene ne boš imel.

Nina je dobra.

Razbere za naprej. 051335802

Ste jo obiskali osebno ali samo preko telefona?

Meni pa top Maruša 090 44 00

A je ta mira tista blont z globokim glasom, ki tud po tv sloga? Res nujno rabim dobro vedeževalko

Miša edino kar se zdravja tiče zadene, vse ostalo je žalost. Bojan se večja žalost. Razen tega, da je vedel za eno osebo, ki je bolna, je vse ostalo pihnil mimo.

Pozdravljeni, kdaj pa je dosegljiva Iva iz Celja? Kadar koli pokličem, je številjka nedosegljiva.

Odgovor na objavo uporabnika
dobra vedeževalka po telefonu, 22.09.2017 ob 20:14

Rabim eno dobro vedeževalko po telefonu. Tisti ki ste klicali katera je ok.

zdaj kličem Mojco, je kot neke vrste psihoterapevt.

dežna kaplja, 30.07.2022 ob 07:56

ok, jaz sem klicala oba. Mišo in Bojana. Napovedala sta drugače, nasprotujoče.

??????

od enega torej zagotovo ne drži ??

bo pokazal čas ??

Miša občasno dobi videnja in je shrljivo natančno.

Ko pa kličeš drugič in če videnj nima pa reče, nič se ne bo zgodilo. Vaš ljubimec ostaja ob ženi.

Čisti nateg, Bojan, Sija in Špela vse isto sranje.

Vse za dom, 07.08.2025 ob 06:55

Miša občasno dobi videnja in je shrljivo natančno.

Ko pa kličeš drugič in če videnj nima pa reče, nič se ne bo zgodilo. Vaš ljubimec ostaja ob ženi.

Čisti nateg, Bojan, Sija in Špela vse isto sranje.

Iz hiše modrosti je dobra Mojca, ampak ta ne bere prihodnosti, običajno bere za par tekočih dni, vse ostalo ustreli mimo. Spraševati moraš za prihodnost, ker če s vprašanje nanaša na to ali so že na morju, ali gredo? Pa so oni že na morju, bo ona odgovorila, da ne gredo, ker to ni prihodnost.

Skratka zadane samo tisto kar se bo šele dogajalo, če pa sprašuješ za trenutno pa je vse nateg.

dobra je jasnovidka Zala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close