Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobra stran za zmenke

Dobra stran za zmenke

Kakor smo se pogovarjali v drugi temi me zanima ali je kakšna dobra stran ali aplikacija za zmenke, ki bi jo priporočali. Sem moški 34. Preden me vprašate, da, sem v stabilnem okolju in se že nameravam poskusit vključit v par hobijev. Kakšno zmenkarjenje, bi pa vseeno potreboval za izkušnje. Do sedaj sem večino življenja posvetil zgolj delu.

včasih so bili mali oglasi v Salomoncu

Nima smisla. Ti portali so bolj sami sebi namen. Večinoma so na njih moški, mnogi poročeni, ki iščejo avanture. Žensk je malo, mnogo profilov je lažnih, ostalo pa kakšne čudakinje, ki vidijo le svoj prav, pa samohranilke, ki iščejo naivneža, da bi jim igral financ ministra, pa kakšne invalidke so tudi pogoste…

Večinoma so ti portali namenjeni temu, da prinašajo lastnikom zaslužek, saj so plačljivi.

So ti že prej napisali, kako je na teh portalih. Ampak glede na to, da si TI finančno odlično preskrbljen, boš hitro našel eno samohranilko, ki te bo s svojimi sončki in sončnicami dobro obrala! Žalostno a resnično, sicer pa je to normalno v teh časih! Pa v okolici Maribora ti ne bo treba predolgo iskati, Štajerke so vešče tega posla.

Iskreno ti želim srečo, ampak se bojim, da jo boš težko našel….

sam samohranilke ne, t bu zlo žav

s Tomažem Gorecem se poveži.

Ta salomon izgleda bolj kakor samo oglasi za vroče linije.
To da te stvari obstajajo za njihov profit mi je jasno. Torej v sloveniji ni nekega priljubljenega portala, kjer se bi dalo dejansko koga spoznat? Poznam edino, da nekateri uporabljajo Tinder ampak samo za avanture.
Nimam nič proti samohranilkam. Moja mati je postala samohranilka po očetovi smrti. Včasih ne moreš nič. Nisem kaj izkušen z otroci, če je ona je to toliko bolje.

Odgovor na objavo uporabnika
takole, 20.10.2023 ob 06:50

s Tomažem Gorecem se poveži.

?

Ne vem za vas, ampak ta Tomaž Gorec deluje malo posebno. Ženska se lahko dela norca iz tebe samo če dovoliš. Mislim da bom Tomaža žal preskočil.

Mislim, da je ona-on najbolj obiskan. Če si normalen človek, boš tudi tam gor lahko našel normalno žensko. Bo pa potrebna potrpežljivost, iz danes na jutri ne bo. Kar pogumno!

Ona on. Jaz sem z mojim že 3 leta, kolegica še malo dlje. Jaz 40, ona 36.

Morda še fb dating?

Ne vem kater portal je ok. Kot ženska, sem jih nekaj sprobala, ampak mi nobeni ni bil ok, ker so gor pretežno poročeni in ostali f.fehtarji. Ali pa ločenci z otroci, ki iščejo eno, da bi jim varovala otroke.

Pač probaj par portalov. Vedi pa, da vsaka ženska dobi po nekaj sto postov od moških. Na vsak navalijo na polno. Tako, da boš pri vsaki en izmed mnogih. Ampak, če si normalen, imaš šanse.

Recimo jaz sem izločala vse, ki so imeli prazen profil (če se mu ne da profila izpolnit…), vse, ki so imeli v profilu fotke sebe in avta.. Če je bil na fotki s čikom ali alkoholom tudi ni šans. Veliko jih ima v profilu fotke svoje otrok, to sploh ne gre (otroke vlačit po takih portalih bi moralo biti kaznivo). Na pol goli na fotkah tudi odpadli.

Potem pa seveda, če je bil prave starosti, če je bil opis ok… če se je normalno obnašal. Samo takih je izjemno malo. Tako, da ja imaš šanse.

Je pa tipičen prvi zapis moškega ženski na teh portalih v stilu: bi preživela noč z mano? Ali pa: imam 22 cm dolgega… ali pa pošljejo fotko tiča in podobno. Tako, da take gnuse blokiranje takoj.

Hvala, nisem vedel da ona-on še dejansko živi. Verjamem ja, da je polno moških verjetno vsepovsod. Ne bi si mislil sicer, da je dejansko tvoja izkušnja tako pogosta.

Ta forum je pravi naslov za spoznavanje cepcev in debilov iz najlepšega mesta ?

Dobra stran za zmenke – https://tonzes.com/zmenki.com Dobra prijateljica je na portalu našla čudovitega moža.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close