Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dobra šola za vizažiste

Dobra šola za vizažiste

Mi lahko svetujete, med vso to ponudbo šol, katera je res dobra šola za vizažiste? Ali morda Tina C. tudi organizira takšna izboraževanja? Kam se lahko obrnem v zvezi s tem?

Hvala za pomoč.

Manna pozdravljeni!

V sloveniji obstajata dve šoli ličenja ZTI(zavod za tehnično izobraževanje) in AI(akademija za inovativnost) najbolje bo da stopite do obeh in si priskrbite vse prospekte.Sama sem tudi član STILARTA to je društvo vizažistov,kostumografov,maskerjev ki deluje pod okriljem AI,in lahko vprašam kdaj se začne šolanje nove skupine za vizažiste.
Tudi sama že nekaj let vodim tečaje ličenja,če ste zaposlena pri s.p.(frizerka,kozmetičarka)dobiste stroške mojih tečajev povrnjene z strani sklada za izobraževanje delavcev.Lahko opravljate samo tečaje in se nato prijavite na eno od ustanov(AI,ZTI)in opravite strokovni ispit.Vprašali ste me če kolegica Tina C. organizira tečaje ličenja mislim da ne,lahko pa jo vprašam in vam bom z veseljem podala odgovor.
Manna lahko mi pišete na mail in vam bom poslala vse datume mojih tečajev.Na jesen prihaja na našo akademijo tudi vrhunski vizažist(za enkrat naj bo to še skrivnost).

Želim vam lep dan

Branka

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Res je, Tina ne organizira tecajev, ker za enkrat se nima interesa. Skoda, ker je res dobra vizazistka in svoje delo profesionalno opravlja. Sama sem obiskovala med drugimi solami tudi Akademijo – AI in moram povedati, da smo se imeli prav fino. Se posebej Romana Marolt – vizazistka – se mi je zdela super predavateljica. Toliko izkusenj iz moje strani:) ne vem kako je na ZTI-ju, vendar slisim, da imajo tudi tam super predavateljico. Morda pa bi se radi izognili dolgim solanjem in obiskali krajse tecaje, sole. v Sloveniji nas je kar nekaj predavateljev, ki nudimo taksne storitve. Med drugimi tudi me z Branko. Sama bom organizirala predavanja zopet sele po poletju, morda pa ima Branka kaksne termine razpisane ze zdaj.
skratka, ce uzivate v licenju, vam nikjer ne bo dolgcas:)

lp jasna

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close