Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobra domača gostilna

Dobra domača gostilna

Kje v okolici Ljubljane bi se našla kakšna dobra domača gostilna, da ni pre draga, ker gostim cca 30 ljudi iz tujine. Gostilna naj bi bila tudi na kakšnem lepem koncu z lepo naravo. V poštev pride tudi kmečki turizem.

Prosim za nasvete, ker sama nisem vešča na področju gostiln, vanje res zelo zelo poredko zaidem.

Za vsak nasvet bom hvaležna.

Poznam eno lusno domaco gostilno v zelo lepi naravi. Sedi se lahko tudi zunaj. Hrana odlicna in ne prevec draga. Ce vas ne moti malo pridiha Italije, kuhar je namrec Italijan. V Krtini, gostilna Krtina D,ampezzo. Skuha tudi domace jedi. Poguglaj, smo bili veckrat tam.

Meni je všeč pri Koširju.

Bormes, Golo brdo.

vas osredek, katarina nas ljubljano, gostilna dobnikar, cena in večinoma kar domača hrana

Meni je veliko bolj všeč gostilna Grad pod Šmarno goro. Njihove pohane piške so ene boljših, kar sem jih kdaj pokusila, pa palačinke s šodojem, mmmm :))

Zajčja dobrava

A nimaš nobenih socialnih stikov z ljudmi v reali, da čudake po forumih vprašuješ? In se mimgrede spremeni tema v opisovanje najslabše gostilne.
Mi je čudno tudi to kako čudaki, ki niti gostiln ne poznate 30_ folka skupaj spravte?
Kaj a to ste s tabo vred asocialni introvertirani sorodniki ?

Križna gora nad Škofja Loko, Bormes, v Tacnu je Košir, hvaljena je bila tista omenjena DAmpezzo, mislim da je pri Lukovici.

Kar na Rožnik jih pelji. Je v naravi in v centru mesta hkrati, pa še sprehodijo se lahko do vrha. Imajo kar nekaj slovenskih jedi. Ni vrhunsko, je pa solidno, boljše od marsikatere gostilne. Saj pripravljajo tudi za zaključene družbe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close