Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dobra dnevna/nočna krema, srednji cenovni razred

dobra dnevna/nočna krema, srednji cenovni razred

Spet nezadovoljna z izbrano dnevno in nočno kremo tako, da bi vas povprašala za kak nasvet- kaj kej ve uporabljate oziroma kaj bi mi priporočile… Iščem pa nekaj srednjega cenovnega razreda- tam do 30 evrov maximalno.

Aja, imam pa normalno kožo, stara sem 26 let.

Logona.

katell- sem gledala po internetu, zanimivo. Kaj mi recimo priporočaš od tle, da se splača kupt?

Odvisno kakšno kožo imaš. Jaz imam mešano in kupim kremo za tako kožo. Imam dnevno in nočno. Trajata dolgo, sta ugodni pa še kao zdravi (če verjameš vsem tem certifikatom:)).

Pri meni je tako, da če sem vmes imela kako drugo kremo in nato spet prešla na Logono, so se mi takoj spustili mozolji. Samo po kakem tednu je minilo in je koža čista.

Uporabljam tudi njihovo glino za čiščenje obraza. Imajo tudi peno za čiščenje…skratka, jaz sem z njimi zadovoljna in ostajam pri tej liniji. Za mojo kožo odgovarja.

Zadovoljna sem bila pa tudi z Weledo, samo je Logona ugodnejša in ravno tako dobra.

Ne uporabljam nočne kreme, moja koža ponoči počiva. Za preko dneva pa imam lahko rožno kremo.

Vichy, ali Hauschka, odlične kreme

Sicer bi ti svetovala tudi Shiseido, ampak so višji celo visoki cenovni razred….

sama kombiniram enkrat Vichy pa enkrat Shiseido….

treba se je pocrkljat

jaz uporabljam Cliniqe, ma stane 49€. od čistil pa Balea tonik in mleko, ter globinsko čistilno peno od Green line ter piling od Manhattan. čistila od Cliniqe mi ne odgovarjajo.

V Leclercu poglej za Kahnetovo kremo.

Pri Avonu dobiš ANEW kremo za manj kot 30 EUR in je odlična.
Viscy kreme sem tudi že imela, pa kvaliteta ni takšna, kot je cena.
Dejstvo, da je odlična, ker jo prodajajo v Lekarnah, me je prepričalo, pa sem potem ugotovila, da temu ni tako.

Meni je zakon Green line fluid za mešano kožo, proti gubicam.

tudi jaz navijam za Logono – sama imam vrtnico. superca.

Ti pa predlagam, da naberi par vzorčkov in sprobaj. Ni rečeno, da ti bodo kreme, ki ti jih tu predlagamo, odgovarjale (npr. men je avonova kremca čist uničla kožo).

Od vseh preizkušenih krem različnih proizvajalcev in cen sem pristala pri Kozmetiki Afrodita.

tudi jaz logona vrtnica – dnevna
nočne nimam
1x na teden maska iz jogurta
1x na teden si namesto kreme namažem z olivnim oljem

Jaz pa, če verjamete ali ne, uporabljam navadno niveo. Podnevi in ponoči, pozimi in poleti. Imam zelo suho kožo in mi ne paše prav nič razen tega. stara sem 39 in nimam nobene gube. Kaj pa vem, če je cena ravno merilo za dobro kremo. Po moje je vse v genih.

Jaz sem tudi že kar nekaj krem preizkusila. Najprej Avon, ki je precej agresivna. Ker sem hotela bolj naravno, sem šla na Hausko, pa sem bila čisto mozoljava. Rekli so , da se koža kao čisti, ampak meni se je čistila očitno 8 mesecev – ves čas, ko sem jo uporabljala.
Potem mi je kozmetičarka predlagala Biodrogo. Ker sem bila že zelo skeptična, mi je dala par testerjev, ki so se vsi ZELO obnesli.
Tako uporabljam energijsko kremo, ki zelo paše v teh vročih dneh – je precej hladilna, za zvečer moisture, uporabljam pa po tuširanju tudi losjon, ki pa je tudi ful dober.

No, najprej hvala vsem za odgovore in predloge. Sedaj uporabljam neko kremo iz lekarne, pa mi je grozno zmastila kožo, da se mi mozolji delajo… Verjetno je bolj primerna za kako suho kožo, sama imam- kot sem že rekla- normalno, brez nekih posebnosti. Rabim že, da krema nudi nekaj vlažnosti koži, ampak ne prenesem pa, da mi zmasti kožo, da se, ko se namažem, vsa svetim… Imela sem tudi dve različni kremi od Nivee, pa mi nista odgovarjali. Garnier mi je nekaj časa odgovarjala, potem spet ne. Afrodita mi tudi ni kul, Oil Of Olaz tudi ne,… Ne vem, kaj vse sem še uporabljala v zadnjih dveh letih, samo nič mi ni bilo dobro.

Če tebi ne odgovarja, še ne pomeni, da ni kvalitetna. Ni vse za vsako kožo. Jaz sem preizkusila ogormno krem, da sem našla tapravo – Vichy.

jaz sem imela nekaj vzorčkov LOGONE, pa mi je bilo vse premastno; sovražim tak občutek

sedaj imam eno od MELVITE, ker so na bolj “lahki” osnovi: http://www.pharmacare.si/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=36

Če tebi ne odgovarja, še ne pomeni, da ni kvalitetna. Ni vse za vsako kožo. Jaz sem preizkusila ogormno krem, da sem našla tapravo – Vichy.[/quote]

jaz sme pa imela obraz katastrofalen od nje. kaj čmo tako je.

Meni je super Logonina “lipa”, hranljiva krema, res malo bolj polne teksture. V teh vročih dneh paše Weledina “vrtnica”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close