Dober zasebni zobozdravnik s koncesijo
Pozdravljeni,
zanima me, če kdo od vas ve za kakšnega dobrega zasebnega zobozdravnika s koncesijo (za odrasle)? Dober zame pomeni, da se posveti pacientu, se zna pogovorit z njim, sploh če ima ta drugače strah pred zobozdravstvenimi posegi in seveda da ima zobozdravnik kvalitetne in hitre storitve.
Zaželjeno je, da ima zobozdr. ordinacijo v okolici Medvod, Ljubljane, Škofje Loke.
Najlepša hvala za odgovor vsem, ki mi boste pomagali z informacijami!
Lp
Jaz se panično bojim zobarja. Danes zjutraj sem ga mela, včeri zvečer sem pa ob polnoči pomirjevala vzela, da sem sploh zaspala, pa ves dan sem bla tečna, Zato sem pa danes ful vesela, ker je mimo do naslednjič. Tega sem mela prvič, ker je šla prejšnja v pokoj, pa sem bla zelo zadovoljna z njim. S prejšnjo pa še bolj. Ker mu je asistentka razložila da grem na stol, le če mi inekcijo obljubi, mi je vse razložil, skoz me je spraševal, če sem uredu,(ker mi ni mogel dat inekcije) al me boli, radio ma prižgan, pa mal vmes zapoje. Danes mi ni dal inekcije, ker mi je obljubil, da nebo bolelo, za naslednjič pa je rekel da mi jo bo dal, ker me lohk boli.Sam ni zasebnik, le na koncesijo.
Dela v Domžalah, g. Banko.
http://www.mojzobozdravnik.net/iskanje_zobozdr1.htm
na tem naslovu boš našla kaj več, uspešno odločanje
Porkaduš, to je moj BANKO!!!! Včasih je delal v mojem zdravstvenem domu, potem so pa rekli, da je šel, baje v Domžale!!!! Mi lahko daš njegovo številko, freee? Ker jaz zaupam samo njemu, je tak fajn dečko, vedno sva delala brez bolečin (z injekcijo); tip je res profesionalec. Končno sem ga našla!!! Prosim lepo za številko; morda veš, če še jemlje? Če sem razumela, ni potrebno plačevati?
Forum je zaprt za komentiranje.