Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dober serviser za klimatske naprave na obali

Dober serviser za klimatske naprave na obali

Prosim če mi kdo priporoča kakšnega dobrega serviserja za klimatske naprave (v stanovanju). Iz klim (imam 2 notranje in 1 zun.enoto) grozno smrdi – samo pri hlajenju! Lani imela isti problem in sem klicala serviserja (pooblaščenega), pa jo je kao sčistil in nič ni zaleglo, še vedno smrdi po kislem!! Prosim za kakšen dober kontakt!!!

evo malo reklame:

(doogy) pds d.o.o. tel. 05-6261666…..e-mail: info@doogy.si ……so iz Gažona

nam v službi vsako leto naredijo servis na klimah in smo zadovoljni…

Pozna kdo popravilo klim in prodaja klIm KLABJAN PAVEL S.P.?

Barile – Piran.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Pozdravljeni,

ponujam storitev pranja in mikrobiološke dezinfekcije klimatskih naprav.Gre za poseben postopek dela kjer poteka pranje s temperaturo do 170 stopinj Celzija.storitev posledično pripomore k varčevanju z električno energijo od 20-30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Poleg varčevanja pa omogočimo uničenje bakterij, plesni in širjenje raznih virusov v prostor.

Ene od Referenc: Hotel DELFIN – Izola
Notarstvo Tavčar Lucija
Uprava ISTRA BENZ Koper
Zobona ordinacija Koper
Ambulanta – Fiziatrija Izola
Kozmetični salon – Izola
Frizerski saloni – Koper
Bolnica IZOLA – uprava
Gostinski šolski center IZOLA
Zdravstvena Zavarovalnica Triglav
Zavod za Zdravstveno Varstvo – Koper
Droga Kolinska – Izola
Osnovna šola Šmarje itd.

LAHKO SE DOGOVORIMO ZA BREZPLAČEN OGLED IN SVETOVANJE, TER SVETOVANJE.

info:
janbhip@gmail.com

Pozdravljeni!

Za obalo in okolico je vsekakor Doogy, PDC d.o.o.. nam že vrsto let delajo servise doma in so super. moj mož je zelo zahteven in druge ne pusti zraven, tudi za elektriko. Tudi klime kupujemo pri njih (mi, starši, sorodniki, prijatelji,…)in z njimi nismo nikoli imeli problemov.Doogy nam vzdržuje in servisira tudi klime v službi in tudi vsi zadovoljni.Ponujajo kvaliteto in so zelo profesionalni pri delu in svetovanju.
Priporočam Doogy :), 05 626 16 66, 040 756 588……..že dela!(reklama :))
Lp, Brigita

Brigita verjetno ni nikakor povezana s podjetjem Doogy le v prostem času rada dela brezplačno reklamo za njih 😀 bullshit na kvadrat !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close