Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dober pediater KRANJ?

dober pediater KRANJ?

Prosim za nasvet! Koga svetujete?
Dober pediater zame pomeni:
*da je strokoven,
*da zna poslušati,
* da sprejema tudi drugačno mnenje.
hvala!

Meni je všeč dr. Paternoster. Oba moja otroka sta pri njem. Je strokoven in zna poslušati.

Kaj pomeni to, da naj bi znal sprejeti drugačno mnenje, ne razumem. Jaz mu namreč zaupam in mu svojega mnenja ne vsiljujem. Če bi k meni v službo prišla stranka in mi hotela vsiljevati neke svoje poglede (ki ne bi bili vprašanja), bi se počutila precej bedno in bi takoj vedela, da mi ne zaupa.

Me pa zmeraj vpraša, če sem opazila kaj posebnega, saj ve, da jaz najbolj poznam svoja otroka.

Jst pa imam svojega pri njegovi hceri alenki paternoster in je najboljsa, zelo strokovna, pa se tamal jo obozuje…

Imela sem v mislih cepljenje.
Mala ima alergijo. Pri večjem otroku slabše zdravstveno stanje nikoli ni bilo vzrok, da je ne bi cepili (pri nekem drugem pediatru), pa so zaradi tega sledile hude komplikacije.
Zdaj se tega bojim – da ne bi podobno preživljali še pri tamalčki!

JAZ SEM TUDI ZA DR. PATERNOSTER, IN ZA NJEGOVO HĆI ALENKO PATERNOSTER. OBA STA STROKOVNA IN ZNATA POSLUŠATI.

ANDREJA

Tudi mi pri dr. Paternostru – zame najboljši pediater v KR (njegove hčere ne poznam), pa tudi najboljši zdravnik do sedaj: vedno strokoven, nasmejan, prijazen, zna poslušati, se zna pogovoriti, in tudi zelo zna z otroki.

Mi imamo dr. Ješetovo.Sem zelo zadovoljna, je pa tudi naš mali alergik in dokaj hitro zboli (cepljjen je bil pa pod nadzorom na kliniki). Jemlje ga zelo resno, se mi zdi da včasih malce preveč, ker potem še mene prestraši. Je zelo strokovna in kar mi je najbolj všeč ne da takoj antibiotika. Všeč mi je tudi ker je vsako stvar pripravljena razložit, sem pa tudi jaz taka, da vedno vprašam in povem svoje mnenje. Slišala sem tudi že kritike, tako da je to lahko zelo odvisno od primera, se mi zdi, da se pač tudi s pediatrom lahko ujameš ali ne. npr. teichi hvali Paternoster-Zadravčevo, ki pa je meni osebno zelo površna in to zgolj iz izkušnje, ker je otroka slabo pregledala, postavila diagnozo viroza, že popoldan je imel hud bronhitis s piskanjem in kisikom 92. Se mi zdi da nas sploh ni jemala resno, mogoče tudi zato ne ker ni naša pediatrinja ampak je samo nadomeščala, ampak zame to ni razlog. dr. Paternoster je tudi meni ok, je pa znan po tem, da zelo hitro da antibiotik(kar posebej za alergike ni dobro, no pa tudi splošno ne).lp

Evo, nam Paternoster nikoli ne da antibiotika kar tako, na površno in na hitro. Vedno ko ga otrok dobi, ga dobi z razlogom. In glede cepljenja te bo gotovo jemal resno. Zaupaj mu svoje pomisleke in tudi težave, ki si jih imela. On res posluša.

Mi je pa smešno in morda neodgovorno, da nekdo govori čez zdravnika, ki ni osebni pediater njegovega otroka. Ne vem, jaz ne upam reči nič o dr. Ješetovi, ker sem imela z njo le eno izkušnjo. Vem le to, da je prijazna.

Meni dr. Petarnoster ni vredu, ker vedno da antibiotik (preverjeno!) in mi je grozno, da bi ga za vsako malenkost otrok dobil (pa naj bo le povišana temperatura). Druga pesem je hčerka Alenka (Petarnoster – Zadravec), ki je ravno tako strokovna in zelooo prijazna.
Imam občutek, da marsikdo pri njem vztraja le zaradi slovesa, ki ga je imel (oz. ga še ima). Je pa prednost, da greš k njemu lahko tudi privat (ko ne dela), vendar pa takrat plačaš. Imamo prijatelje (dve družini), ki pri njem vztrajata, a se ves čas jezita, da imajo tamali (dva fantka in punčka) ves čas antibiotike (sploh v teh prehodnih obdobjih in v zimskem času).

Lp, Maja

Pa kako, hudiča, da nam ne daje antibiotikov. To se je pa za pritožit.

Piše se pa Paternoster in ne Petarnoster.

Odgovor na objavo uporabnika
tika, 02.02.2007 ob 08:11

Prosim za nasvet! Koga svetujete?
Dober pediater zame pomeni:
*da je strokoven,
*da zna poslušati,
* da sprejema tudi drugačno mnenje.
hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close