dober likalnik za lase
Že včeraj sem spraševala, odgovora nisem dobila nobenega.
Kakšen je dober likalnik za lase? Ali mora dobro stisnit lase,ko jih z likalnikom povlečeš,da so potem valoviti? Enega sem probala, pa lasje povzijo iz njega, ne stisne dobro. Torej kakšen mora bit,morda mi katera zaupa znamko,ceno? Torej kakšen je dober, ko dam lase v likalnik, jih mora dobro stisnit al kako? Najbrž ne smejo kar uiti ven?Hvala.
Kako uiti ven? Saj jih ti stisneš in počasi potegneš od vrha do konic. Če želiš valovito pa ga proti koncu obrneš in je.[/quote]
Ja pa verjetno ne stisnem z rokami tisti del, ki naj bi likal? Frizerka je to drugače delala. Ga imaš, kakšnega, koliko si dala zanj? Naj pokličem frizerko za znamko? Mi bo sploh povedala? Ona je z likalnikom lase napela in potegnila. Tako se pri meni ne da.
Kako uiti ven? Saj jih ti stisneš in počasi potegneš od vrha do konic. Če želiš valovito pa ga proti koncu obrneš in je.[/quote]
Ja pa verjetno ne stisnem z rokami tisti del, ki naj bi likal? Frizerka je to drugače delala. Ga imaš, kakšnega, koliko si dala zanj? Naj pokličem frizerko za znamko? Mi bo sploh povedala? Ona je z likalnikom lase napela in potegnila. Tako se pri meni ne da.[/quote]
Seveda se da saj imajo običajno na koncu zaščito, da lahko primeš in stisneš.Sicer pa ni potrebno pretirano stiskati, da las ne poškoduješ še s tem.
Imam že od nekdaj Remingtona in sem zadovoljna. Cena 30€. Lase imam po več letih lepe in zdrave, res pa je da likam le prvi dan po umivanju las (zvečer umijem, zjutraj zlikam)..
Forum je zaprt za komentiranje.