Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dober kirurg za koleno – izkušnje

dober kirurg za koleno – izkušnje

Zelo bi prosila za nasvet, izkušnje, … pri odločanju za operacijo: rekonstrukcija sprednje križne vezi kolena

1. Koga priporočate?
2. Koga NE priporočate oz. odsvetujete?

Zelo, zelo bom hvaležna za kako izkušnjo – hvala v naprej!

priporočam dr. Piliha. stara sem 18 let in imam prav tako velike težave z kolenom zaradi poškodbe, operirial me je že 3x. dela v mariboru in tudi privat. res zdravnik, znan po svetu ne samo pri nas.

lp.

V MARIBORU DOKTOR VOGRIN NAJBOLJŠI

Dr. Iztok Aleš Pilih. Operira pri nas in v Raveni. Res dober.

Dr. Pilih…zakon

As. dr. Mohsen Hussein – v Artros centru v Ljubljani. Super zdravnik + vsa ostala oskrba (fizioterapija …)

mag. dr. Pilih je travmatolog in se ukvarja predvsem z svežimi poškodbami, (rekonstrukcije vezi,…)medtem ko je dr. Vogrin ortoped (predvsem menjava sklepov-umetni materiali).
tudi preko dr. Piliha lahko izvajate fizioterapije, (edine, ki so mi pomagale), čeprav so samoplačniške ampak, posvetijo se koliko je potrebno, meni ni žal vsega denarja, ki smo ga morali dati za vso zdavljenje.
lp.

Jaz imam zelo dobre izkušnje z dr.Kozic Mb-baje je najboljši za kolena. Če bi še kdaj imela kaj na kolenu, bi izrecno prosila, da me on operira.

Mene je opepriral dr. Toš na Ptuju.

8 MESECEV PO OPERACIJI ME JE kOLENO ZNOVA ZABOLELO ZARADI CEPECEGA POLOZAJA, kar mi je odsvetoval – cepenje vec kot 1 sekundo, da nekaj s tal poberes 1 x na dan., po operaciji kolena ni nikoli vec dovoljeno ! Jaz pa po 1 uro na dan cepela, pozabila sem na to prepoved !

Kako pa lahko operiranci za nekoga recem, da je najboljsi, pa ni razumno – in, enkrat operiran in vedno zdrav – to ne gre!

vprasanje malo neumestno ali vsaj ne pametno . Ce bi bil operiran velikokrat pri razlicnih kirurih, takrat bi sele lahko rekel, da je ta ali oni. Vsi so ok, saj delajo po zdravniski doktrini – pravilih zdravljenja. Nic ne delajo v prid skodovanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close