Dober deodorant
Meni pa zaenkrat kar ustreza novi Dove v stiku.
Imela sem precejšnje težave s prekomernim potenjem, med drugim sem uporabljala tudi nek kristal, po katerem sem pa res smrdela, bljak. Sčasoma sem ugotovila, da še najbolj pomaga redna rekreacija (da pridobiš malo fizične kondicije in da se pri rekreaciji pošteno spotiš), redno britje podpazduh in prava izbira oblačil. Ukinila sem razne sintetične majčke in pulije. Nosim pretežno volno in bombaž. Poleti, ko je res vroče, v službi uporabim kakšne deo robčke 3v1 (očistijo in deodorirajo) in si zamenjam majico. Zaradi suhe kože se nikakor ne smem tuširati več kot dvakrat dnevno (že to moram paziti, da se preveč ne milim in vsakič moram uporabiti po umivanju mleko za telo, sicer so takoj rdeče lise), pa tudi če bi se hotela, to lahko počneš samo, če si doma, jaz sem pa v delovnih dneh vsaj po devet ur od doma.
Jaz pa že kar nekaj časa uporabljam Fenjal pa mi nič ne pušča madežev.
Me pa zanima glede tega Triple dry, če bi kupila v roll-on različici, ali lahko potem uporabim čez tudi roll-on deodorant da dišiš ali moraš nujno v spreju? Ali ta Triple dry nima nobenega vonja, da se je treba čez mazati še z kakšnim dišečim deodorantom?
24-urni deodorant od Vichy-ja je zelo dober, najboljša pa so po mojih izkušnjah Lancome in pa Biotherm-slednji je po mojem prepričanju sploh najboljši, saj ne pušča nikakršnih madežev na obleki, ne zapira povsem lojnic in nima vonja, po njem pa sigurno ne boš imela nezaželjenega vonja, pa še nekoliko cenejši je od Lancomovega. Je pa dober tudi Clarins-ta je bil tudi izbran za deodorant lanskega leta. Jaz vse zporabljam v roll-onu.
Sophie, na tem svetu vse škodi, še najbolj pa življenje, ker od tega vsi umremo,a ne. Gotovo da ni ne vem kako koristno zdravju mazati se z deodorantom (kovinskim ali nekovinskim), tuširati se dvakrat ali večkrat dnevno, jesti hrano z Eji, piti vodo iz ljubljanskega vodovoda, jesti vsakdan meso, večino dneva presedeti, živcirati se zaradi službe…
Ampak nekaj drugega je pa kar tako bez dokazov okrog razlagati, da nekaj povzroča raka, če tega še nikomur ni uspelo vsaj približno dokazati. To je navadno zavajanje.
Forum je zaprt za komentiranje.