Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dober deodorant

Dober deodorant

Sej men je blo to najbolj čpudno, kako naj se namažem na vsake 3 dni. Ampak mislim, da se bom res držala navodil, s tem, da bom za vsakodnevno nego uporabljala kakšen blažji deodorant.

ja koliko pa stane ta Triple?

Čist ste me navdušle! Mam podoben problem. Grem jutr po ta čudežni triple dry. Hvala. 🙂

Stane okrog 1000 sit (lahko kake sto sit več)! Meni se sploh ne zdi drag, glede na to, da mi edini 100% pomaga.

ampak ce se domnevnim rakotvornim zadevam lahko izognes, se jim pac izognes…

ja, sam kar se pač kar naenkrat pojavi po mailih, verjetno res ni nič resnega! Potem bi bilo tudi po kakšnih bolj resnih medijih…..ne le na internetu in v kakšni trač reviji.

No, vsak po svoje, pa bo najbolj, ne?!

čau

Triple dry pride v dm-u 1439 sit!:)

lp

Jst sm ga tut dons kupila!

Povem, kako se obnese pri meni. 🙂

od clinians, ima vonj po kremi.

Fenjal Classic (roll-on), kadar pa nočem, da bi imel vonj, pa uporabim tistega v kristalu. Nobeden ne pušča madežev in oba vedno učinkujeta 24 ur.

Kateri pa so tisti,ki res ne puscajo flekcev na majicah, tudi potem,ko se naparfumirate ?
Meni so na enih majicah kar taki trdi fleki ratali, pomojem je to zelo odvisno od znoja, mila, parfuma in seveda tudi od praska in mehcalca. Meni Vichyjev se najbolj odgovarja pa od Adidasa tudi.

Meni pa zaenkrat kar ustreza novi Dove v stiku.

Imela sem precejšnje težave s prekomernim potenjem, med drugim sem uporabljala tudi nek kristal, po katerem sem pa res smrdela, bljak. Sčasoma sem ugotovila, da še najbolj pomaga redna rekreacija (da pridobiš malo fizične kondicije in da se pri rekreaciji pošteno spotiš), redno britje podpazduh in prava izbira oblačil. Ukinila sem razne sintetične majčke in pulije. Nosim pretežno volno in bombaž. Poleti, ko je res vroče, v službi uporabim kakšne deo robčke 3v1 (očistijo in deodorirajo) in si zamenjam majico. Zaradi suhe kože se nikakor ne smem tuširati več kot dvakrat dnevno (že to moram paziti, da se preveč ne milim in vsakič moram uporabiti po umivanju mleko za telo, sicer so takoj rdeče lise), pa tudi če bi se hotela, to lahko počneš samo, če si doma, jaz sem pa v delovnih dneh vsaj po devet ur od doma.

zakaj je pa potem na nekaterih posebej povdarjeno, da ne vsebujejo aluminija?

Pardon,
Fenjal classic pušča madeže … sem se včeraj zmotila …

Jaz pa že kar nekaj časa uporabljam Fenjal pa mi nič ne pušča madežev.

Me pa zanima glede tega Triple dry, če bi kupila v roll-on različici, ali lahko potem uporabim čez tudi roll-on deodorant da dišiš ali moraš nujno v spreju? Ali ta Triple dry nima nobenega vonja, da se je treba čez mazati še z kakšnim dišečim deodorantom?

Ne, triple dry nima vonja. Itak se namažeš zvečer po tuširanju, zjutri se (lahko) stuširaš in daš gor samo svoj deo! 🙂

Men je tut zlo všeč. Opazla sm, da se res manj potim….kar pa ne pomeni, da nisi “prešvican”, samo nimaš tistih mokrih flekov. 🙂

Cokoladka, zato ker gre za marketinsko potezo, vecina potrosnic je pac nasedla “govoricam”, nekatere firme pa so to seveda izkoristile, logicno 😉

Misi, a res misliš, če se mažeš (pogosto) po koži s kakšnimi derivati kovin, ne škodi nič?

24-urni deodorant od Vichy-ja je zelo dober, najboljša pa so po mojih izkušnjah Lancome in pa Biotherm-slednji je po mojem prepričanju sploh najboljši, saj ne pušča nikakršnih madežev na obleki, ne zapira povsem lojnic in nima vonja, po njem pa sigurno ne boš imela nezaželjenega vonja, pa še nekoliko cenejši je od Lancomovega. Je pa dober tudi Clarins-ta je bil tudi izbran za deodorant lanskega leta. Jaz vse zporabljam v roll-onu.

Sophie, na tem svetu vse škodi, še najbolj pa življenje, ker od tega vsi umremo,a ne. Gotovo da ni ne vem kako koristno zdravju mazati se z deodorantom (kovinskim ali nekovinskim), tuširati se dvakrat ali večkrat dnevno, jesti hrano z Eji, piti vodo iz ljubljanskega vodovoda, jesti vsakdan meso, večino dneva presedeti, živcirati se zaradi službe…

Ampak nekaj drugega je pa kar tako bez dokazov okrog razlagati, da nekaj povzroča raka, če tega še nikomur ni uspelo vsaj približno dokazati. To je navadno zavajanje.

Nic manj skodljivo kot ce si sladkas kavo z natrenom ali pojes en tisti ta umetni puding….salo na stran, mislim,da je bilo o tem ze veliko povedanega in edina skoda,ki se lahko zgodi je po mojem mnenju kaka alergijska reakcija ali izsusenost/vnetje koze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close