Dober deodorant
Zivjo!
Mogoce cuden naslov, ampak me zanima katere deodorante uporabljate, pa da so res dobri.Meni namrec zelo hitro rata vroce in se zaradi strahu da bi smrdela po svicu tusiram tudi po 4x na dan, saj imama 7 mesecev staro puncko, ki jo je non-stop treba zabavat, jo gugat, prevracat, nosit.Pa da se ne bi non-stop sprasevala kaj ce komu smrdim!
Hvala
Če imaš take probleme, kot sem jih imela jaz, da so se mi takoj, ko sem se lepo stuširala, namazala z deotom, poznali na kakšni živobarvni majčki fleki pd pazduho, potem ti svetujem deodorant Triple Dry. Povrhu se pa namažeš še z enim, da ne smrdiš, Triple Dry je pa zato, da nisi moker! In jaz se nato pošpricam še z Naomi deodorantom in sem sveža cel dan…..
Ja, res deluje! Jaz sem si kupila že vse deodorante, ki so na tržišču, pa z vsemi je bilo enako, stran sem metala denar, ki ga v študentskem žepu ni ravno veliko! 🙂
Jaz se namažem zvečer, ko se stuširam z Triple dry tri dni zapored! Potem se vedno še našpricam ali namažem z navadnim deodorantom! Potem se kake tri dni s Triplom ne mažem, nato pa spet tri dni skupaj! Vsak dan se pa valda namažem z navadnim deodorantom.
Tudi jaz sem bila skeptična, samo sem rekla, če sem probala že skoraj vse deodorante, bom pa še tega, in edini mi je pomagal! Pri flekih mi ne pomaga niti od Vishija niti od Loccitana deo.
jaz sem se vedno sekirala, zaradi tistih flekov na majici! To mi je tako grdo, da sem nazadnje nosila in si kupovala le še črne in bele majčke! :-(( zdaj imam pa spet doma celo paleto majčk v različnih barvah, le da sedaj ni na njih nič več flekov!
Probaj, zgubiti itak nimaš kaj, lahko samo pridobiš (hehe, majice brez flekov)!
lp
Nič ne povzroča raka! tisto je bilo kr neki……. to se je kar naenkrat pojvalo in je bila cela panika! So pa tudi razni strokovnjaki, zdravniki o tem podali mnenje…..in seveda niso nič vedeli o tem…..tako, da …….
čokoladka ne govorimo o flekih, ki nastanejo zaradi deodoranta, tisti beli fleki! Ampak mokri fleki…..Pa Triple dry ni puder, ima pa notri tisto “rakotvorno snov”, tako kot tudi nivein, Vishijev , in vsi ostali…..
ej, sej js sploh ne vem kakšni so drugi! jaz mam tega na krogljico, pa ne vem ali je tud kremni al kak! Pakiran je bil še v škatlici! Takrat so mel samo tega in sprej!
Po moje bo deloval! Ja, a ne, pozimi je tud smotan, ne sam polet! hehe! No, upam, da ti bo pomagal! Men so tud že od živčnosti ratval fleki, ne od tega, ker bi mi blo vroče! Ampak, ker sem se tok bala, da bojo spet fleki, in je res takoj blo vse mokro! Sej smrdiš ne, sam men je to ful grdo!
dej probaj! pa ne pozabi si povrhu še enga deota dat, ker pol bo pa drug problem, flekov ne bo, bo pa smrad! :-))
ok, sej men je vseen, al majo al ne! tisto pač ni dokazano, da bi pozročalo raka! Če bi na vse gledal, kaj ga povzroča, potem še živet ne bi smel, saj že dihaš ta umazan zrak. Ne, vem sam smrdet ne mislim…. men nivea prav nič ne pomaga…..
Drugač pa, povedala sem svoje mnenje, če bo kateri v pomoč fajn, drugače pa tudi prav!
Jaz tudi uporabljam Triple dry, ampak poleg ne uporabljam nobenega drugega deodoranta. Pa ni nobenega smradu. Kolikor je meni znano, je ta deodorant namenjen tako preprečevanju potenja kot tudi smradu. Sicer je pa ponavadi smrad posledica potenja. Je pa res, da se je vseeno treba redno tuširat.
Pa še na nekaj bi rada opozorila. Na navodilih piše, da se prvič mažeš nekaj dni zapored (mislim, da tri ali štiri), potem pa le še vsak tretji dan. Mislim, da se je tega navodila kar pametno držat, ker lahko v nasprotnem primeru pride do vnetja (glede na to, da zavira potenje, je po moje za pogostejšo rabo preagresiven). Zato bi ti priporočala, da se ne mažeš za vsako po nekaj dni zapored, ker to za zdravje verjetno ni najboljše. Itak pa zadošča, če se namažeš vsak tretji dan (no, vsaj pri meni).
Forum je zaprt za komentiranje.