Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dober deodorant

dober deodorant

Punce pozdravljene!
Imam problem, ki se nanaša na uporabo deodoranta. Kupila sem že vse možne znamke, vonje itd. pa mi nobeden v popolnosti ne odgovarja. To ne pomeni, da sem alergična na njih, ampak da mi nobeden od njih ne daje potrebnega učinka. Nekateri puščajo bele madeže na temnih oblekah, pri drugih se vseeno potim…. Zaupanjte mi katere ve uporabljate in s katerimi ste najbolj zadovoljne.
Hvala!

Sebamed (Limona), sprej, ne pušča madežev, ne vsebuje tistega zloglasnega aluminijevega hidroklorida, celo na sveže obriti pazduhi je OK. Jaz ga kupujem v Sanolaborjevi trgovini, ker mi je pač najbližje, najbrž pa ga imajo tudi v vseh večjih centrih …
Poskusi, jaz sem zadovoljna, prav tako moja mama, ki se precej znoji, obenem pa ima zelo občutljivo kožo.

Pa saj se ti ni treba z deodoranti špricat! Uporabljaj kremo (Lidera, LyciaPersona….) po umivanju, ki drži tudi 3 dni in se nadišavi z parfumom.

Jst tudi nisem bila nikoli zadovolna z deodoranti, dokler nisem za darilo dobila Fenjal classic. Zdej ga uporabljam ža vsaj tri leta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close