Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Do kdaj dat vlogo za denarno socialno pomoč , da dobiš pomoč isti mesec ?

Do kdaj dat vlogo za denarno socialno pomoč , da dobiš pomoč isti mesec ?

Do kdaj v mesecu moraš dat vlogo za denarno socialno pomoč , da jo dobiš isti mesec , naprimer do kdaj v oktobru dat vlogo , da dobiš 21 oktobra ? Hvala ( ne sprašujem zase ) .

Do 20. septembra da dobiš 21 oktobra.

Ni res. Oddaš lahko zadnji dan v mesecu in boš dobil že naslednji mesec SP. Prvi dan v mesecu to urejajo.

Če oddaš po 20. boš sicer za oktober dobila ampak šele 5. novembra (ki je 2. datum za izplačilo dsp)

Po 21. v mesecu oddaš, ko poteče. Urejajo kakor urejajo.Nekje hitro in res dobiš naslednji mesec, nekje pa se vleče več časa in ni rečeno da je 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naslednji mesec, ker imajo praviloma čas.In dobiš lahko tudi 5. v mesecu naslednjem, če pač niso uredili v tekočem mesecu. Imajo pa več kot mesec dni – ne vem točno koliko – časa. Zato počasi, po pameti. Ni povsod kar tekoče ?!

Kaj naj ti rečem, ni res. Sem bil z nekom, ki je dvakrat oddal vlogo zadnji dan v mesecu in normalno prejel SP že na prvi datum (okoli 20. v mesecu). Enako je povedala socialna delavka, ker ga je zanimala ista stvar. Če bo že takoj dobil pomoč.

Da CSD v Sp. Ihanu ima malo prosilcev zato tvoj frend dobi, mogoče še preden vloži,. V Murski Soboti kjer je stanje katastrofalno, kjer je veliko ljudi – pa dobijo mogoče tudi drugi mesec 5. v mesecu. Le zakaj so si izmislili 5. naslednji mesec, če je pa tvoj frend že dvakrat dobil takoj – a ne- v Sp. Ihanu.

To pa je bila dobra volja socialne delavke na csdju. Takih je pa malo. Kar je po 20. gre načeloma v 2. rok, torej 5.11. in naslednjo potem normalno dobiš še 21.11.

Bedak.

Govoriš o podaljšanju, v vprašanju pa je novo odobrena DSP.

Prehitro si siknila, puhloglavka. Ni šlo za podaljšanje.

Tudi to ne bo držalo, na tvojo žalost. Gre za eno večjih mest v Sloveniji.

Jao in ker je tvoj frend dobil takoj in to celo v večjem mestu potem pa povsod po slo dobijo tako, a ne? No vidiš moja frenda pa že več kot mesec in pol čaka odločbo iz Lenarta?! In kaj sedaj! Jaz na Obali pa jo dobim v roku 10 dni. Kaj bova pa na to rekla.

Tudi to ne bo držalo, na tvojo žalost. Gre za eno večjih mest v Sloveniji.[/quote]

ma pust ga, revčka…. on že ve, če “njegov frend” pač takoj dobi DSP

Hehehe, MON nikoli ne razočara z umsko zaostalostjo večjega dela uporabnikov. :)) Čestitam.

je tako, da moraš prošnjo oddati do konca meseca, nakazilo je takoj naslednji mesec 21.-ga oz. okoli tega datuma. Zdaj ne najdem, a spomnim se, da sem pred časom prebrala, da obdelujejo vloge do 10.-ga v mesecu, zato sem enkrat zamudila in zmotno mislila, da če oddam vlogo do takrat, da bo še isti mesec, pa ni bilo. Torej, pri nas je do konca meseca, pozanimaj se, kako je pri vas. Načeloma naj bi bilo povsod enako, pa vidiš po odzivih, da ni. Pohiti in za vsak slučaj oddaj vlogo v petek (jutri verjetno ne delajo), na netu imaš obrazce, sprintaj in izpolni. Če kaj manjka, dostaviš naknadno, pri nas ne komplicirajo. Pa zadnje 3 izpiske iz banke si kopiraj.

Odvisno kdaj je izdana odločba.

tok grozn brihten, najbrž blazno sposoben……. pejd rajš k svetovalki, mesec se končuje

Ne vem zakaj taka inteligenca tle visi in lapa, pa si ne da inteligenten nič dopovedat. Daj hitro še zase vlogo za “pomoč na psihiatriji” za zdravljenje namišljenega ega . Do konca meseca moraš vložiti – pa dobiš prec – pomoč ! Le kaj tukaj dela taka inteligenca, morda piše iz prostorov Zavoda za zaposlovanje, potem ko je oddal vlogo za DSP – ker pač nihče ne šteka njegovega visoko razvitega …. khm, pa je brez službe. In spremlja frenda na CSD!? Lepo je da si sam sebi tak prijatelj, res!

ali kdo ve mogoče ,če bo letos spet božičnica? 🙂
lani smo dobili decembra socialno +120 eur

15. februarja dobim zadnje nakazilo iz borze. A mogoče kdo ve, kdaj se moram prijavit za socialno denarno pomoč ( ali lahko takoj v začetku februarja ali šele po 15. februarju), da bom naslednji mesec, če še ne bom našla službe, dobila nakazilo od socialnega. Kako pa je z zdravstvenim zavarovanjem?

Meni potece vloga 31.7. 2015 di kdaj imam cas oddati ponovno vlogo? Hvaka in lep dan

halo eno resno vpr. kaj če dobim vlogo rešeno zdaj 15. februarja ali dobim potem nakazano 21. ali šele marca ? hvala za odg.

hej torej če sem jaz oddala vlogo 16. januarja odločbo pa dobim 15.2 bom torej dobila 21 februarja socjalno ?

ja martina boš dobila

So tudi takšne dobričine, ki po prekinitvi upravičenosti do socialne pomoči še mesece nakazujejo socialno pomoč,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close