Najdi forum

do dubrovnika

S fantom bi rada letos šla v Dubrovnik na morje , zdaj pa se je pojavil problem. A preko Bosne lahko greva samo z osebno izkaznico ali rabiva potni list? Saj je samo par kilometerov ne? Bi bila vesela odgovora…

Hey!

Naju lani sploh niso gledali, kr spuščajo čez…

Lp

Tudi nas lani niso preverjali, vendar se na to ni zanesti. Morda kdo ve kaj je uradni dokument za nas v Bosni? LP

Hm, kaj pa naj zdaj? Ja nič, bova tudi midva upala na to “nepreverjanje!” 🙂
Hvala za odgovore!

ola !

Jaz sem bil dol dve leti nazaj, pa so se mi bosanski cariniki smejali, ko sem se ustavil pri njihovem kontejnerju. Vsi domačini (hrvati in bosanci) vozijo mimo s polnim plinom in ni problema. Če se ne motim je osebna dovolj. Poznan mi je primer mojega kolega, ki so ga ma bosanski meji ustavili in in ga malo zaje…, ker ni imel zadaj nalepke SLO (po moje je to bolj osamljen primer tako da …). Za zihr se je bolj naredit na meji mal neumnega in ustavt, da slučajno ne bi blo kaj problemov.

lp miha

Midva sva šla lani čez z osebno, so preverjali, in sva imela neprijetnosti glede nalepke SLO (sva imela magnetno na avtu pa so nama jo ukradli). Fant je moral tja z njimi v kontejner, jaz pa hm, priznam, da me je bilo malo strah, čeprav sem bila že na vojnih področjih sveta. No, potem se končno vrne in pove, da so mu dali kazen 100 HRK, pa je zbarantal polovico nižjo. Je rekel, da mu je dal kazen in ga potem vprašujoče gledal, tako malo in je takoj vedel, da se bo dalo pogajat. Moram pa povedat, da je za to odličen. Jaz bi je gotovo ne tako odnesla.

LP in pozdravite Dubrovnik!

Po moje bi bilo pametno, da si uredita potne liste. Jaz ne bi šla na riziko.

LP, ina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close