DM v Europarku
Drage moje dame,
naj vam prihranim sramoto, ki se je zgodila danes meni v mariborskem Europarku. Namreč, s kupljenimi rečmi iz DM-a sem skočila po še nekaj v Interspar, kjer je že pri vstopu v trgovino nekaj piskalo, ampak v množici vseh ljudi se je varnostnik zapičil v eno žensko, zato sem jaz po krajšem postanku pač šla dalje. Toliko večje presenečenje me je zato čakalo pri blagajni, ko sem že vse plačala in hotela oditi domov. Piskalo je, prišel varnostnik, pregledal vrečke, zahteval račune (ne upam si niti pomislit na to, kaj bi bilo, če ne bi imela računov) in se zahvalil za sodelovanje.
Po eni strani jih razumem, zato sem pač naredila to, kar so zahtevali. Šla sem pa do prodajalke v DM-u, ker me je to grozno razkurilo, a ta je rekla le, da je pokvarjena mašina za razmagnetenje. Tudi opravičila se je, a šele pripombi “hvala za opravičilo”.
Torej, izogibajte se nakupom potem, ko ste bile v DM-u.
lp,
tuxi
Znano je da se stvari, ko se npr. na blagajni razmagnetijo, ob ponovnem vstopu v trgovino, ki ima “magnetno zaščito”, npr. interspar, zopet lahko namagnetijo.
Mogoče le ni kriva deklica iz dm, ampak si imela to smolo, da se ti je namagnetlo ko si vstopila v interspar.
Men se je podobno zgodilo s knjigo, ki sem jo 2 tedna brez problema prenašal v torbi v različne trgovine. Po dveh tednih mi je pa u merkatorju začelo piskat.
Mojemu bivšemu je piskalo, ker mu trgovka v novih čevljih ni odstranila tiste kode.
Se spominjam, da sva šla enkrat v Mullerja, pa je bil varnostnik kar en tip (zdaj je drugače) in je hotel, da mu da denarnico (to je bilo ob vstopu v trgovino), potem je vpil. Nazadnje sva se obrnila in odšla. Kake dva tedna po tistem sva šlav Mercator in je zopet piskalo, pa jebil varnostnik izredno prijazen. Prosil je, da gre z njim v eno sobico in tam so potem ugotovili, da ima nekaj na čevljih in so tisto odstranili. Zadeva je bila rešena, je pa res izredno neprijetno, ko te vsi gledajo.
LP
tuxi:
Verjetno imajo tisto masinco izklopljeno, ker ce ne, bi piskala stalno, ko bi kdo sel iz trgovine. To bi bilo sele smesno 😛
Meni je pa piskalo, ko sem sel iz Big Banga, imel sem pa knjige iz Univerzitetne knjiznice.
Tak da, jaz mislim, da se pac stvari razmagnetijo samo do tiste stopnje do katere je obcutljiv njihov sistem. V razlicnih trgovinah imajo pac to razlicno nastavljeno. Kaj ces, se zgodi, je pa res skrajno neprijetno, ko te tam kar en clovek pregleda, ki ponavadi sploh kvalificiran ni za to delo.
Lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.