Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DM – točke propadejo??

DM – točke propadejo??

Prosim, če veste: ali ni bilo vedno rečeno, da DM točke ne propadejo? Sedaj sem šla v spletno aplikacijo in mi piše, da mi 30. junija zapade toliko in toliko točk.

Kako se sploh vnovčuje te točke, razen za 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na ves nakup? Sem namreč nabirala točke za kak vikend paket v toplicah.

Hvala za vsak nasvet. Ja, saj vem, da lahko vprašam v DM-u, ampak saj ne zamerite, če iščem še vaše izkušnje..

JAz jih imam več kot 3000 točko, pa jih nabiram skoz leta. mi niso nikoli propadle, razen če je to kakšna noviteta dm-ova. samo mislim dane.

Porabiš jih lahko za knjižico ugodnosti, na vsake 3 mesece izdajo novo, notri maš pa ful popustov na polno različnih artiklov, so pa konkretno znižani, tko da se ti jo splača uzet!

Ja, žal je noviteta – me je zadnjič na to opozorila prodajalka… 🙁

Ja, žal je noviteta – me je zadnjič na to opozorila prodajalka… :([/quote]

Evo, sem šla pogledat na njihovo spletno stran – tako piše:
Kot je opredeljeno v splošnih pogojih poslovanja s kartico dm active beauty svet ugodnosti (na zadnji strani kartice), zbrane točke veljajo 2 leti. Po preteku veljavnosti se točke brišejo iz kartice. Do sedaj so se točke brisale 1x na leto, po novem sistemu pa se bodo točke starejše od dveh let brisale na vsake 3 mesece (31. 3. 2015, 30. 6. 2015, 30. 9. 2015, 31. 12. 2015)

Saj jaz sem tudi tako mislila, ampak prisežem, da mi na profilu piše: pozor, 30.06. vam zapade 40 točk.

Ne vem, kaj bi to pomenilo.

Ja, ampak ta knjižica stane 150 točk, jaz pa zbiram 500 točk za toplice.

Aha, to je to. Najlepša hvala.

Je pa bedno, ker mi bodo sedaj vse stare propadle, tega pa nisem takrat vedela, ko sem začela zbirat. In kaj lahko naredim s 40 točkami?

nič

Vcasih je kaki uporaben kupon za 30 tock. Poglej, ce je trenutno kaj.

Če v dveh letih ne izkoristiš nobenega popusta, se ti točke izbrišejo. To ni nobena noviteta, velja že od takrat ko so kartice prišle. Zbrišejo pa se samo tisto število točk, ki so bile prejete pred dvema letoma. Brišejo se enkrat v mesecu. Opozorilo je lahko opaziti na netu ali v poslovalnici na i terminalu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close