Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DM-ove nogavice za odstranjevanje trde kože – je kdo preizkusil?

DM-ove nogavice za odstranjevanje trde kože – je kdo preizkusil?

Vprašanje kot v naslovu. Me zanima, če je res tako kot sem gledala na yt posnetkihin kako ste bili zadovoljni, koliko časa je trajalo, da so bile noge za v sandale….
hvala

Teh iz DM nisem poskusila, mi je pa prijateljica dal ene, ki jih ona uporalja in njej so
super oh in sploh, skratka delujejo in se ji vsa koža olupi, pri meni ni bilo nobenega učinka, ne da je bilo malo, ampak je bilo enako nula, če bi imela navadne bombažne nogavice ali te, bi bilučinek enak.
Si pa zdaj že nekaj časa redno mažem stopala, katerokoli kremo namažem na debelo, dobro vtrem in dam gor nogavičke, s časoma se koža zmehča in postane lepa.

Nisem od DM, sem ene druge firme.
Noge si moraš prej dobro odmočit. Potem pa dat to gor. In nobenih krem vsaj dva tedna.
Luščit se začne tam nekje v roku 5-7dni. Pospešiš lahko tako da noge vsakodnevno namakaš. Pa kot rečeno….nobenih krem. Pa nič pospeševat z trganjem in podobnim!
In kakšen teden dva je groteskno :). Samo opozarjam. So pa potem noge res kot nove :).

Nič mazat? Na embalaži pa ravno piše, da je fajn, da se vsak dan noge namoči in se jih potem namaže. Verjetno odvisno od firme.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close