Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DM kuponi

DM kuponi

Pozdravljeni,

mene pa zanima, če je katera dvignila kupone za 150 točk v DM-u, ki veljajo do 15.3.2014? Če slučajno katera ne potrebuje kupona za 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na Neutrogena balzam za telo, bi prosila, da mi sporoči. Imam namreč zelo suho kožo in balzam redno uporabljam. Hvala.

Hej, ti ga odstopim. Napiši na ZS, kam pošljem.
LP, Linika

Jaz sem pa danes prvič dosegla 150 točk in prodajalka me je vprašala, če mi da knjižico ugodnosti. Ker sem mislila, da je to samo reklama, sem jo vzela, in šele doma ugotovila, da mi je vnovčila vseh 150 točk, v knjižici pa so stvari, ki jih niti ne potrebujem.

Ali se jo v trgovini da nazaj zamenjati? In kje se pravzaprav lahko vidi, kakšne vse ugodnosti se dobi za določene točke, ker tega na njihovi strani nikakor ne najdem?

Ne morem ,d a ne bi skritizirala tale dm glede teh njihovihnkuponov. Najprej zbiraš točke, ok, potem pa krv neki. Pa tipkat na unblesav ogromen stroj, pa dobiš nek list zamenjaš za kupone, a lohmše bolj komplicirajo? Mar nabiraš na kartico, pa vnovčiš kot npr. V sparu ali mercatorju. Blesavo. Sploh redko kaj gledam, čeprav moram imeti že kar nekaj točk.

Lahko pošljem. Kam?

Mislim, da lahko nesete nazaj kupone in vam točke naložijo nazaj na kartico. LP

Meni osebno je kupovanje v DM-u všeč, tudi ti kuponi mi večkrat prav pridejo. Je pa res, da prej pogledam, za kaj vse so, preden da jih vzamem in vnovčim točke. Da bi se kuponi lahko vrnili in točke vrnile na kartico, no, o tem nimam pojma, če se sploh da.

jaz sem vnovčila samo persil kapsule, ostale kupone še imam.
(če katera rabi)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close