Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DM fotoknjiga

DM fotoknjiga

Jo je že kdo naročil? Kako izgleda? Se v programu DM lahko slike oblikuje? Se na vsako strn fotoknjige lahko da vec slik, različnih velikosti, so tudi ozadja (kot scrapbook), lahko dodaš napise?

Malo pobrskaj, je bila pred par dnevi že ta tema.

Evo, sem jaz našla link:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,4241690,4242148#msg-4242148

Ja, na čisto vsa tvoja vpeašanja;)))))))

Pri nas je naročila cela družina po en fotoalbum, v začetku avgusta, ko so bile zastonj po eno fotoknjigo/osebo. Sedaj je akcija 5 € popusta na vsak fotolabum, torej se še najbol splača tisti ki je 8,9 +1,2€ (-5€), pa jih raje naročiš več (to je velikost cd ovitka, 26 strani).

Albume poljubno oblikuješ, na eno stran lahko tudi več alik, ki se pokrivajo, jih vrtiš, povečuješ poljuvbno, narediš pravi kolaž iz slik, skrtaka mi smo navdušeni, navadno razvijanje slik je pri nas tako že preteklost, je res super program. PRIPOROČAM.

Jaz sem naročila dve v akciji (zastonj) in eno kasneje. Tisti dve, ki sta bili zastonj, sta sicer v redu, tista, ki sem jo plačala in je seveda bolj kvalitetna, ker je večja in ima trde platnice, pa je fenomenalna! Naše slike bodo odslej samo še v formatu fotoknjige, nobenega albuma ne bo več. Res je prekrasna, vse lahko tudi urejaš, dodajaš tekst, ozadja…skratka super!

**************************************** (__/) (='.'=) (")_(")

Mislim, da fotoknjižica ni v akciji, ker na dm spletni strani piše: Neglede na to katero dimenzijo fotoknjige si boste izbrali, koliko strani boste kreirali ali če si boste izbrali platneno, trdo ali mehko platnico boste fotoknjigo prejeli 5€ ceneje … HM?

Ja torej so v akcioji, vse fotoknjige za 5€ ceneje, v pretekli akciji v začetku avgusta pa so bile ZASTONJ!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close