Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dlake na prsih

dlake na prsih

kot, da ni zadosti, da imam zelo majhne prsi so te še poraščene z dlakami. ni jih sicer veliko. zaradi tega sem blazno zakompleksana in ne morem obdržati daljše veze s fantom. vem, da jih to zelo moti, čeprav nikoli ne rečejo. vidim pa, da za trenutek pomislijo: kaj pa je zdaj to? kao, fuj, amapk se skoraj prisilijo, da odmislijo. tak občutek imam jaz. vse je ok do prvega odkritja, potem traja še nekaj časa. nakar me fant zapusti ali pa (jas mislim, da zaradi tega) pride do nesoglasij (uradno zaradi drugih zadev) in veza propade. seks tako poteka bolj odzadaj ali pa v temnem prostoru in to mislim, da ravno zaradi tega. sem že tako uničena zaradi tega, da mislim, da bvečkrat om celo življenje sama. včasih probam kakšno populiti, vendar to zelo boli. kaj naj storim? imate kakšen nasvet?

Sprotno striženje, da se ne bi opazile, ali strokovna depilacija v salonu, ki je hitra in relativno boleča!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Jaz sem podobna. Ultra majhne prsi in še te poraščene 🙂 Huda kombinacija.
Tudi jaz se sekiram zaradi tega, ampak počasi sprejemam.
Si jih pa pulim. Prvič je res grozno, potem pa se navadiš in sploh ni več panike.
Moj fant je to sprejel v paketu z mano in to pomaga.

obema hvala za odgovor. bom poizkusila obe metodi. zanima me še nekaj. tiste, ki imate majhne prsi in se ne mislite odločiti za operacijo: kako s tem živite? kakšne trike za povečevanje uporabljate v obleki, kopalkah itd. imam res hud kompleks zaradi prsi, včasih pomislim tudi na njhujše, vendar za operacijo nimam denarja. hvaležna bom za vsak nasvet.

Glede dlačic – jaz jih tudi s pinceto populim in ni panike, se sploh ne obremenjujem

glede majhnih prsi – ni šans da bi si želela večje, ker so majhne zelo praktične (šport, nakup oblačil itd.), rada pa jih “zapakiram” v kak lep modrc, včasih tudi podložen in takoj izgledajo huuudeee :-)) ne se sekirat, pomisli na to, kako povešene prsi bojo imele ženske ki nosijo košarico D ko bojo malo starejše. Tvoje majhne pa bojo vedno tam kjer morajo biti. In poglej si kakšno fotko od Urše Čepin … punca ima umetne in izgleda čist nesimetrična (kot bi ji zgornji del telesa bil prevelik).

Sm že na prejšnji temi napisala, da si malo pogledate kakšen sprej, ki bi preprečeval rast dlak in bi jih tudi stanjšal. Meni deluje.

Če te fant spoštuje in če te je vreden, ti ne bo zveza propadla le zaradi parih dlak na prsih. Vrjemi mnoge ženske jih imajo. Tako da… vrjamm da imaš druge pozitivne lastnosti in vse je v glavi. tiste dlake te res ne morejo stati veze. Verjetno je kje drugje kak kiks. Ne obremenjuj se glede videza, pomembna je tud notranja lepota, ki jo zagotovo imaš.

srečno!

Živjo! Zanima me ali ni nevarno puljenje dlak na prsih s pinceto?

Ni, če le te ne rastejo iz znamenj!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

zbrala pogum sla v salon na IPL Laser 4xkrat, odstranila vse dlake okrog temnega dela bradavičke .
Moja težava je resena. Punce zberte pogum ampak ni panike.
Vesna

kocinca
a ves da sem jaz tud sla danes prvič
sicer me je mal bolel, upam da bo jutri že v redu, mal čutim tko toplo,mpak ni panike

kocinca hvala za nasvet…je pa kar nekaj časa trajal da sem pogum zbrala.

GORDANA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close