Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dlačice povsod in vse več

dlačice povsod in vse več

naj sploh še kaj dodam? kjer spulim eno, nastaneta dve, potem 3 in 4. kjer je bila prej svetla, je zdaj črna in čvrsta. kjer jih sploh ni bilo, zdaj so. kot da postajam dec! kako pred partnerja, ki ima rad “vse golo in vedno golo” kam na magari samoplačniški pregled za hormonske motnje? britvica, depilacijska krema, vosek, smola, epilator-ja, ampak za največ 14 dni, potem pa spet od začetka-skor 8-urni šiht, ko se začne 🙂 POMOČ!!!

Sem na istem, na pregledu mi ni pokazalo preveč moških hormonov…

Zamenji deca. Jaz se že ne bi toliko matrala zarad enga tipa.

Bi mogoce poskusila z laserskim odstrnjevanjem dlacic? Boli, ampak deluje. Jaz sem si dala oblikovati bikini predel, ampak res le tiste, ki so bile odvec in so ze zacele rasti po stegnih. Oba ful zadovoljna. Sla sem pa izkljucno zaradi sebe.

Smem vprašat kam si šla in kolk si mogla sežt v žep? Predvsem slednje me zanima…

Kontracepcija Diane, najbrž najboljša rešitev, je namenjena ravno zmanjševanju poraščenosti.

14 dni!? jaz jih imam že po parih dneh vse črno.

Jaz se brijem vsak dan! Ni mi težko, ker se počutim lepo in urejeno.

Jaz sem sla v Dermatoloski center na Parmovi.

Za bikini sem placala 30 kSIT za en poseg. Potrebujes pa kake 3 v daljsem casovnem obdobju, tako, da se cenovno nekako da prenesti. Ce se prav spomnim pri 4. ali 5. obisku ceno prepolovijo. Vse skupaj je odvisno od gostote dlak in povrsine predela, kjer zelis dlake odstranit. Postopek je sicer precej bolec ne le fizicno temvec tudi cenovno, je pa ucinkovit.

Drugace pa se s tem ukvarjajo tudi nekatere kozmeticarke. Kaksne so cene tam, pa nimam pojma. Verjetno primerljive.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close