dlačice nad zgornjo ustnico
Ženske, prosim pomagajte!
Začela sem si depilirati dlačice nad zgornjo ustnico, ker so ble že res preveč opazne. To sem naredila z depilacijsko kremo. Do zdaj je blo vse v redu, ko pa sem postopek ponovila petič, se mi je koža vnela. Sej ni tko ful opazno, ampak skrbi me, kako bom naprej, če je koža že sedaj tako občutljiva. Nekako bi si jih morala odstranjevati 1x tedensko, da bi zgledalo v redu. Včasih sem si jih barvala, vendar so bile vseeno preveč opazne.
Kako ve to počnete? Katero depilacijsko kremo priporočate? Ali kaj drugega?? Na laser zaenkrat še ne bi šla, saj kar veliko stane, pa še čedalje bolj se govori, da sploh ni trajno!?
Hvala za pomoč!
no jaz na sreco nimam izrazitih, tako da mi jih ni treba depilirati, ce pa bi bile res opazne, bi to prepustila kozmeticarki! ker obraz je le izpostavljen..(noge, bikini predel je skrit pod obleko..) in ce se zafuras je res neprijetno tak naokrog hodit..zato raje zaupaj strokovnjakom, ki bodo poskrbeli za brezhibno odstranitev dlacic.
Punce, z lističi za obraz, to je najbolje. Jaz uporabljam od Strepa ki ima priložen oljni robček, s katerim odstraniš ostanke voska in pomiriš kožo.; po uporabi ga zaprem, da je uporaben še drugič. Nobenih posledic ni, le prve pol ure je normalno,da je nekaj rdečice. Mogoče pride prav en nasvet. Primerno velik listič nalepiš na čisto in suho kožo – vsako stran ustnice posebej – kožo fiksiraš – to je rahlo potegneš in s hitrim potegom odstraniš vse dlačice. Zanesljivo in dolgotrajno, dlačič pa je vedno manj.
Forum je zaprt za komentiranje.