Najdi forum

Začetek julija bi šli na Djerbo z 2 in 5 let starim otrokom.Prosim vas za vaše mnenja glede hotela in cene. V kateri hotel se splača iti, prosim če lahko imenujete hotel, ker vem da naj bi bile vsaj 4 zvezdice in da je zanimivo za otroke.
Hvala

jaz mislim, da je julija za otroke prevroče na djerbi. jaz sem bila tam julija in je bilo res neznosno vroče…

Se strinjam, prevroče…

žal… Mi smo bili oktobra pa je bilo idealno, toplo kot poleti, .itd..
Tudi pesek zna biti v julijski vročini zelooo vroč…

MI smo bili v hotelu Penelope beach, tudi Magic life kotel je super…
Prijatelji pa so bili v Diane Rimel ali nekaj podobnega…

Vinccie djerba je tudi menda fin za otroke, imajo velik bazen vendar je za moje mnenje predaleč do plaže, sploh v poletni vročini…

Želim pa vam lep dopust, kamorkoli boste že šli…

lp, Antea

najprej se pozanimaj, če je sploh možno dobit 4 sedeže na letalu in če so še na voljo družinske sobe…

no, naši kolegi hodijo z otroki vsako leto julija na Djerbo, pa se jim še nič ni zgodilo, očitno jim odgovarja vročina. Sama oceni, kako tvoji otroci prenašajo sonce in vročino, ker naravne sence tam definitivno ni.

tudi jaz sem slišala same pohvalne besede za Diana Rimel, žal je bil ta hotel v našem terminu že poln 🙁

lp

in v čem je problem dobit 4 sedeže na letalu? da bojo skupaj sedeli vsi štirje sigurno ne, lahko pa sedijo skupi otroci in mama zravn ali otroci in oče zraven…komplicirate tam kjer ni problema…..jst ti predlagam diano rimel je fajn tam sploh za otroke,….

Predlagm ti Iberostar Djerba Beach Hotel. Malo dražji, ampak vreden vsakega evra. In julija ni nič kaj prevroče. Mi smo bili lani. Čisto znosno.Doma je velikokrat bolj neznosno vroče.

Problem je sploh dobit štiri sedeže na letalu, ne štirih sedežev skupaj.

točno to sem mislila, letala iz LJ za Djerbo so povečini polna v juliju, prosto družinsko sobo že kje najdeš, saj je dovolj hotelov na Djerbi. No, tako si mi pojasnili v Kompasu

dobronamerno pojasnilo za habibti, ki očitno še ni potovala z letalom: številko sedeža prejmeš ob čekiranju na letališču (pri Adriji se lahko sedaj pred poletom čekiraš sam tudi preko interneta) in ne ob plačilu aranžmaja.

lp

hmmm od kdaj pa na čarterjih obstajajo štirje sedeži skupaj:))

pojasnilo nazaj 😉 in ja sem že potovala z letalom in se čekirali tudi 4je in izraziš željo da skupaj sediš….in ponavadi dobiš…trije sedeži so skupaj in valda dajo otroke z enim od staršev skupaj sedet….

na drugem forumu (siol forum) pišejo, da so jih “preselili” iz Diana rimmel ker je prebookiran…preverite

Zdravo jana2,

ker se odpravljam v Iberostar Djerba Beach, bi te prosila za kak stavek več o tem hotelu.(sobe, hrana,ambient…)

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close