Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice djerba – sidi slim

djerba – sidi slim

čao,

a je bil gdo že na djerbi v hotelu sidi slim pa če mi lahko mal opiše kako je blo glede ščurkov pa tega. sej hrana vem da ne bo nevem kaj glede na to da ima hotel samo 3 zvezdice gre se mi bol zato da ima možnost all inclusiva ki ga drugi hoteli nimajo.

hvala,
lp,
urša

kako drugi hoteli nimajo??? AI

Djerba SUN ga ima….Sidi Mansour ga ima…Vinci ga ima…itd

Sicer pa tudi v Sidi Slimu je dobra hrana….in …Sidi slim nima 3 zvezdic ampak samo 2..razen če so se prekategorizirali od lanskega leta!!

In m islim tudi da z ščurki ni problemov

Kakimi ščurki? Enkrat je nekdo, ki sploh ni bil tam omenjal ščurke . . .Sem bila v sidi slimu in jih nisem opazila . . .

Oj!
Bila tam predlani. Ščurkov ni bilo, ampak mravlje so v četici korakale skozi sobo. Drugače je pa bilo čist fajn.

Siid slim ima dobro hrano,nobenih ščurkov,mravlje so pa tudi pri nas. In je tik ob morju,kar marsikaj odtehta.Je pa res,da so bungalovi zelo skromni,vendar je klima in tv pa pojstla je tudi notri,tako,da imaš itak vse.(prvi vtis ko sem stopila notr je pa bil majhno,skromno).
Pa še poceni je…
Lepe počitnice želim.

sej jst vem da ne bo nevem kok razkošna soba in je tud ne rabm ker tko al tko nisi nč v njej ampak tm samo spiš. brala sm na drugih forumih k so ful kritiziral te bungalove zato sm mal uprašala še druge kaj si mislijo. aja pa še neki kako je pa z nočnim življenjem? a je bungalov deleč od mesta kjer se kej dogaja al je vse bliz, k na sliki zgleda glih tko k da si sam sred gozda

hvala,
lp,
urša

Tudi jst sem brala da so kar fajn prekritiziral tele Sidi slim… Ampak 100 ljudi – 100 čudi. Ponavadi kritizirajo največ tisti, ki gredo prvič kam :).
Kdaj potuješ? Tudi jaz (+ še 4 kolegi) gremo dol v začetku avgusta… 🙂
Vsekakor uživaj!

jst grem vrjetn konc julija. probala si bom zrihtat 14 dni all inclusiv sam če bo ugodn s kero agencijo pa greste

Jaz sem v sredo pripotovala z Djerbe – hotel Venta club Iliade, all inclusive. Potovala pa sem prek Globtourja, ki ima v svojem katalogu tudi Sidi slim. Ne glede na to, za kateri aranžma se boš odločila ti res priporočam all inclusive. Saj ne, da bi potem jedel od jutra do večera, meni je predvsem všeč to, da piješ, in ješ, ko ti paše in se ti ni treba obremenjevati, koliko te bo na koncu prišla še vsa dodatna pijača.

Pred 14 dnevi se vrnila z Djerbe.
Ker v hotelu Sidi Slim nisem bila, ne morem nič konkretnega povedat, videla sem ga samo od zunaj, ampak se mi ni niti malo dopadlo, tako da tja verjetno nikoli ne bom šla (op. moj prvi vtis). S fantom sva bila v hotelu Vincci Djerba – pol penzion. Pri obrokih sva imela pijačo v ceni, čez dan pa itak piješ večinoma vodo, ki je poceni, cca. 75 SIT = 1,5 litra. Alkohol, ki ga dobiš samo v hotelih je pa sorazmerno drag (veliko pivo = 900 SIT), tako da, glede tega se mogoče splača imet ALL, če ga pač imaš namen dosti popit. Če pa iščeš nočno življenje v pravem pomenu besede, ga verjetno na Djerbi ne boš našla, ker v “mestih” se vse zapre ob 21.00. So pa diskoteke v hotelskih kompleksih, baje je ena (Royal ali nekaj podobnega – vprašaj vodiče) kar dobra. Sedeš v rumeni taxi in že si tam…

chembewa
Kritizirajo tisti, ki so že bili kje drugje in znajo primerjati.
Tvoja trditev je povsem napačna.

Girlica

Verjetno si tudi več plačala….

Po pravici povedano smo bile tudi me prvi hip malo razočarane,saj sem sama veliko potovala in tako slabe sobe še ne.Vendar sem potem ugotovila,da se da na postelji vredu spati,tuš je delal,klima tudi in tv tudi,več pa ne rabiš.Nočno življenje?Edino animacija v hotelu.In v bistvu če greš v Sidi slim je skoraj nujen all inclusive.Saj kje blizu jesti kosilu ni možno,niti ne veš kje je hrana vredu.MOrda imajo sedaj tudi v tem kompleksu možnost jesti kaj po naročilu.Ko sem bila jaz tam smo jedle le čips za kosilo.(trgovina je čez cesto)Aha,pa še ta hec…pijačo alll inclusive točijo npr.v deci kozarcih,čer imaš srečo v dva deci.Tako,da sem ponavadi vzela tri pijače naenkrat zase,ha ha.
Vendar meni osebno je cena in bližina morja te pomankljivosti omilila.LP!
PS:Pa še ugotoviti moraš kdaj je najmanj gneče za obroke,saj je jedilnica majhna…:)

Glede cene… glede na to , da sva šla v juniju in rezervirala že v marcu, niti ni bilo take velike razlike v ceni. Res pa je, da sva imela polpenzion.

lp
G

oktobra sem bila v Sidi Slimu en teden, zajtrk/večerja z Globturjem za cca 50.000…soba je pač skromna, tv-ja ni bilo ampak itak ga ne bi niti gledala, mravlje mam tud doma v kopalnici, sploh pa razen tega da sem spala v sobi nisem drugega tam počela…veliko raje imam tak bungalovček kot so tam, ki ima vsak veliko teraso z mizo in stoli da se da zvečer usest v večjem številu ljudi in kej popit, kot pa kašno prekrasno hotelsko sobo z majhnim balkonom…

ob bazenu je zdej tudi rastavracija kjer lahko v času kosila, če si lačen tudi kaj naročiš za pojest…pomfrit, hamburger, pa tudi cela kosila imajo….meni sicer ni bilo neke hude sile zdržat do večerje, je pa res da se ob 7 vsi dobesedno usujejo v jedilnico kot ovce in je bolje it malo kasneje…..

življenje zvečer…hm…ga skoraj ni…če hočeš kam it moraš na taksi (ki je seveda poceni), imajo dober bowling center nekje na severu otoka, samo se ne spomnim več imena kraja, pa tudi ceneje je bilo kot pri nas…potem je pa par znanih lokalov (vprašaj kakega kelnarja, ker jaz se ne spomnim več teh imen), kjer so večinoma domačini, pa tudi kakšni tujci se najdejo, ti so odprti tam nekje do 2 zjutraj ampak spet- to niso takšni lokali kot so pri nas…zanimivo pa je it tja, da vidiš malo njihov stil življenja, pokadiš eno šišo, spiješ malo čajčka in pol greš nazaj v bungalov na eno pivo ali pa na kaj bolj močnega če se seveda predhodno opremiš v brniškem dutyfree-ju…

mi smo skoraj vsak dan kam šli, tako da smo itak prišli nazaj lepo na večerjo, kosilo bi tako ali tako zamudili tudi če bi ga imeli, majo veliko “štantov” kot so naši bureki, s tem da je zelo dobra libanonska hrana, pač neki ala sendviči, zvitki, take-away varianta ravno toliko da ti ne kruli v želodcu…v glavnem mestu smo jedli tud pico, tko da dobi se vse…

sama ne bi nikoli vzela AI variante, se pa splača recimo, če greste štirje, da eden vzame AI in si tisto razliko v ceni pač med sabo razdelite in plačate, zato da lahko potem ta oseba na plaži in ob bazenu zastojn dvigne kavo, pivo, itd…in ga seveda prinese tudi vam, ker tega res noben ravno ne kontrolira…smo tudi mi dobivali kavice zastojn od unih ki so imeli AI…tko se da dosti prišparat

drugače pa, zajtrk skoraj vsak dan isti, večerja pa vedno okusna in sploh se ni za pritoževat

no tko, zdej pa mislm da sem vse povedala..pa lep dopust

lp, katja

še eno vprašanje imam glede plaže v sidi slimu. ali je res plaža umazana in se ne da kopat? kolegica ki je bila lansko leto v sidi slimu je rekla da je plaža katastrofalna in naj ne hodim tja. to mi je malo čudno saj mi ni nobeden od vas to omenil in mislim da če bi bilo tako hudo bi sigurno kdo od vas kaj komentiral

hvala
lp,
urša

Res sem bila v Sidi slimu že predlani,pa vendar ne verjamem,da bi se poslabšali.Na plaži je mivka,smeti ni bilo videti,nanese,če so valovi travo,ki jo čistijo.(Pa še te ni bilo veliko)Če je zelo valovito,se tudi voda pomeša z mivko in je pač takšno kot v Portorožu.Voda pa je v osnovi čista.
In,če so valovi je treba tudi malo paziti kako greš v vodo,saj je kje kakšna čer in v valovitem morju se težko vidi…Edino to me je malo motilo,pa si takrat ogledaš situacijo ko ni valov in hodiš potem na istem mestu noter.LP!

Tudi midva z lubijem greva na Djerbo v začetku avgusta. Hotel Sidi mansour.
Komi čakam!!!

Se vidimo!

hvala za odgovore

lp,

gremo z agencijo Orel, ker so bili od vseh najbolj prijazni, flexibilni in nam dali največ podatkov…
Pa ti?

Abby – to seveda leti name – gledetega da sem pač pisala o nečem ( ščurki ) ko sploh nisem bila tam.

No zdaj sem bila tam – pa ne Sidi Slim. In v neiznerno žalost mi je, da nisem fotodokumentirala mrgolazen, ki sem jo videla. Ne vem kaj je to bilo – pikapolonice sigurno ne.

Mi je pa popolnoma jasno, da kjer so ljudje je tudi mrgolazen – tako kot pri nas ( restavracije, šole, vrtci, bolnišnice – pač špricajo mislim da vsake pol leta )

Je pa možakar napravljen v Ghoastbasterja, šprical te zadeve. Pač sem imela ” srečo ” da sem ga tako zgodaj zjutraj našla na delu.

In to me niti slučajno ne moti. To je del življenja – kako blizu nam pride pa je odvisno od nas. Pa stem ne mislim na strup in druge pregone ampak na naše malo boljše informiranje KAJ NAM JE SPLOH NEVARNO.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close