Djerba – otroci
Ja saj sem res podala premlo podatkov, tako da zdaj posredujem še ostalepodatke in prosim za mnenje.
Šli bi v hotel 4* ali 5* all inclusive.Sicer smo enkrat že bili na Djerbi v juliju ampak takrat še nismo imeli dvojčkov, pa tudi drugače julija ni bilo tamopaziti preveliko otrok – verjetno zaradi vročine. No mi mislimo iti v oktobru tako da takrat tam ni več tako vroče.
Me pa zanima če imate kakšnezkušnje glede podobne situacije.
lp
Nismo bili na Djerbi, temveč v Egiptu z 2,5 letnico in ni bilo nobenih težav. V all. incl. tako dobiš karkoli in kadarkoli, pa navadno je tudi zdravnik tam, če pride do kakšnih težav (driska).
Mi gremo letos konec junija v Tunis z enoletnico in nimamo nobenih pomislekov glede tega. Tudi pri vas bi moralo biti vse v redu, v kolikor sta otroka že v osnovi zdrava in upoštevate osnovna navodila glede prehrane za to državo.
Verjetno veš, da se takrat v morju ne boste mogli več kopat. Če si računala na to, potem pojdite kakšen mesec prej.
Pozdravljena rdeča vrtnica!
Bila sva z majhnim otrokom starim 3 leta lani za 14 dni na Djerbi! Glede vode-morja….voda v morju prijetno topla ( bazeni ledeni, ne pretiravam ), temperatura zraka se je gibala vsak dan 27-29 c, vroče in še enkrat vroče!!!! Hrana je bila okusna in brez prebavnih moten 😉 glede izletov…tudi 9 mesečni otrok je šel z nami v Saharo ( ne pretiravam ampak resnično ) 😉 V morju se boste lahko kopali tudi konec oktobra …lp
Forum je zaprt za komentiranje.