Djerba-LTI
Jaz bi pa prosila za kake sveže izkušnje v hotelu LTI Djerba Holiday Beach.
A gre kdo tja iz Slovenije v drugi polovici Avgusta ?
Pa še to, Ob kateri uri leti na Djerbo Kompas (oz. letalski ponudnik ki ima pogodbo s kompasom).
Plis, plis, čim več informacij, da se čimbolje pripravimo na dopust (tudi psihično, če lahko pričakujemo kaj ne ravno dobrega)
Oj, mi gremo 21.7. ravno v ta hotel – z 2 otrokoma. Na siolovem forumu je veliko napisanega o potovanju na Djerbo, tudi v Lti Djerba…
Načeloma letalo (Tunisair) odleti iz Brnika ob 9.20, iz Tunizije pa ob 6.00. Ker je charter, se ta vozni red ne spreminja kaj dosti, avioni pa nimajo zamud.
Jaz se bom obvezno javila, ko pridemo z Djerbe, ti pa spremljaj po 28.7. moje poste in upam, da boš izvedela vse kar te sedaj zanima.
Junija gremo na Djerbo, z 2 malima otrokoma(2 in 4 leta)..zanima me kakšno je vreme v začetku junija? In seveda hotel LTI beach, oz nekaj tašnega..dosti sem že prebrala, samo je večino starih postov, zato bi prosila, kako se vam je zdel ta hotel(sobe, hrana)? Je zdravnik prisoten? Ste imeli probleme z driskami in bruhanjem? Imamo AL-ali se dobi tudi ustekleničena voda ali jo je potrebno kupiti? Vse informacije so res dobrodošle..in tudi kaj priporočate da odnesemo s sabo..hvala!!!!!
kakšno je vreme junija?
http://www.thebesttimetovisit.com/weather/when-to-go-tunisia-djerba-idvilleeng-188.html
Nekaj ocen hotela
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297941-d670115-Reviews-LTI_Djerba_Holiday_Beach-Djerba.html
Treba je prebrati vse poste in si narediti svoje mnenje, saj imajo vsake oči svojega malarja in na osnovi ene ocene ne gre sklepati ali je hotel dober ali ne.
Ta hotel sicer ne poznam, vendar če ima hotel 4 ali 5 zvezdic potem je ok. Manj zvezdic ne priporočam.Pa najbolje je, da vzamete all inclusive, varianto, se najbolj splača… Lani meseca junija je bilo okrog 30 stopinj..Pri hrani je treba paziti in sicer, ne smete jesti preveč sadja in zelenjeve..tudi vonj je poseben, predvsem zaradi vode. Najbolje da jeste prekuhano hrano.. Ustekleničeno vodo lahko kupite kjerkoli, vendar morate biti previdni in pogledati, če je voda res zaprta, ker včasih prodajajo tudi vodo nalito iz pipe. S prebavo nisva imele nekih težav.. vendar sva v Sloveniji kupila oglje in jih prve nekaj dni jemala..Vzela sva tudi jagermaister, pomaga požirek na dan:) drugače pa če boste imeli težave je najbolje, da kupite tablete kar na Djerbi v lekarni, ker tiste najbolje pomagajo…
zelo pazite pri shopingu…najbolje je, da sploh nič ne kupujete, ker vse preplačate, pa še zanič je vse skupaj.. lp
Tudi jaz sem bila v tem hotelu in sicer lani konec septembra…
Hotel 4* njihove. Naše recimo 3. Drugače je pa hotel super. Hrane veliko. Sobe ok. Čistoča ok, vendar se najdejo smeti, samo zakaj bi se sekirali za to. Saj nismo šli zato na dopust. Osebje je kul. Sploh, če jih prej podplačaš. =) Si potem kot kralj. Zakon! Plaža je super. Sicer malo trave, samo res nekaj najlepšega. Toplo kot nikjer na hrvaškem. Res lepo!
Forum je zaprt za komentiranje.