Djerba . kateri hotel za družino z majhnimi otroki?
Nameravamo na Djerbo konec avgusta pa iščemo ponudbo, kjer bi bil hotel in plaža res solidna, ALL INCLUSIVE. Kaj priporočate? Otroci stari lwti, srug pa 3 mesece.
Iščemo nekaj ob morju, da je čisto, lepa plaža in morje, dobra hrana.Nekaj smo gledali hotel EL mouradi menzel 4*. Je to ok? Kaj priporočate???
Sej vem, bit kr doma 🙂
Nameravamo na Djerbo konec avgusta pa iščemo ponudbo, kjer bi bil hotel in plaža res solidna, ALL INCLUSIVE. Kaj priporočate? Otroci stari eden 2leti, drug pa 3 mesece.
Iščemo nekaj ob morju, da je čisto, lepa plaža in morje, dobra hrana.Nekaj smo gledali hotel EL mouradi menzel 4*. Je to ok? Kaj priporočate???
Sej vem, bit kr doma 🙂
Zakaj pa doma bit?
Starosti prvega otroka ne znam dešifrirat ampak za drugega imaš all itak sabo.
Bilokateri hotel z 4* je na Djerbi O.K. Zdravnika imaš v vsakem večjem hotelu 24 ur na dan. V manjših pokrivajo pač več hotelov. So zelo strokovni z veliko znanja.
Osebje obožuje otroke in se bodo dobesedno metali po trepalnicah da bodo ugodili otrokom. Sploh pa sedaj ko je ramazan.
Na Djerbi so itak samo “tuje verige”. 5* ni potrebno, razen če ne izbereš kakega hotela z golf igriščem in ga tudi koristiš.
Drugače je 4* dovolj.
Plaže so pa mivka – super za otroke. Kjer je mivka, je trava, ki jo redno odstranjujejo.
kake Savudrije ne pričakuj, jaz si jo tudi kot kazensko ne bi želela.
“Na Djerbi so itak samo “tuje verige”. 5* ni potrebno, razen če ne izbereš kakega hotela z golf igriščem in ga tudi koristiš. “
To pa tko ni res 🙂
Bistvena razlika je med “domačim” hotelom 5* in tujim5*.
Da ne govorim o razliki med 4* in 5 *. Ni primerjave. Ne rečem, da 4 *, če si nezahteven -ni dovolj-je čisto OK, a je 5 *-sploh če greš z otroki pod 1 letom zelo fajn-standard pa svetlobna leta boljši kot v 4*.
Ženske prosim ne bluzite o 5* in All inclusive paketih. Na Djerbi sem bil 2 leti zapored (prvič 7 dni, ker so me babe na MON malo prestrašile, s sabo za ziher čokolino, drugič pa za 14 dni brez čokolinota), v hotelu Abir (arabski lastniki), Otroci pa 3 in 5 let. Nobenih težav, otroka jedla evropsko hrano, jest pa arabske jedi, ki so malo bolj začinjene :). Sobe smo imeli vsak dan ščiščeno do konca, v 14 dneh 2x zamenjano posteljnino, edina slabost – so bili komarji (ki jih boš pa fasala tudi v 5*). Aja pa še pol penzion smo imeli. All inclusive sploh ne rabiš, ker tamali itak cele dneve norijo v vodi in pozabijo na hrano. Vmes sem jim kupil vsak dan pizzo Margerito, ki pa je na koncu skoraj vedno ostala. ti povem zakaj je ljudem tam ponavadi slabo? Zato ker pridejo na obrok in si namečejo na krožnik 6 različnih jedi in potem je čist normalno da imaš trebušne težave. Sam sem bil dol priča večim primerom, ko so to delali, drugi dan so pa na sestankih jokali kako so dobili drisko. Edino kar moraš poskrbeti je, da imajo dovolj pijače, pa boste lepo preživeli dopust na Djerbi. Aja pa ne pozabi na napitnino natakarjem v hotelu, ker potem je pijača čudežno v parih minutah na mizi. Skopuhi pa pač čakajo :).
Plaža je enaka za vse hotele, edina razlika je v senčnikih in ležalnikih. Jest sem bil zelo zadovoljen z starim slamnatim, ker se nisem pod njim skuhal, kot so se na sosednji plaži od hotela z 5*, ki pa je bil plastičen in podobne zadeve se ti lahko pripetijo na Djerbi in ko enkrat vzamež zadeve tako kot so in se ne sekiraš je dopust tam zelo sproščujoč.
Forum je zaprt za komentiranje.