Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba-je za 14 dni?

Djerba-je za 14 dni?

V septembru se nameravam odpraviti na djerbo in sicer še razmišljam ali 7 oz. 14 dni…Vem, da je bilo že veliko napisanega(tudi prebrano) vendar me tako po vaših izkušnjah zanima kaj menite je dovolj za videti ali ne?

Najlepša hvala že vnaprej,k.

Odvisno od tega, kakšen tip človeka si. Preko agencije so organizirani 4 izleti (2 v puščavo, eden otok flamingov in poldnevni po otoku), krokodile si lahko ogledaš sama. Če si želiš odpočit, priporočam 14 dni, drugače pa je 7 dni več kot dovolj da otok prečešeš po dolgem in počez, pa še kakšen dan ti ostane za oddih. Meni osebno je bilo 7 dni ravno dovolj.

Če greš na dopust kamorkoli si privošči 14 dni. Ostalo je mučenje.

Prilagoditev, razpakiranje, raziskovanje bližnje okolice, izleti, vzpostava stikov z ostalimi užitkarji, “nor večer ” z novimi znanci, pakiranje in gledanje na uro……….. Pa naredi v enem tednu če si upaš. Saj rata, ampak potem potrebuješ še en teden da prideš “nazaj k sebi”.
V dve tednih si pa – po moje lahko mirno pod marelco privoščiš težko pričakovano sprostitev, brez slabe vesti ala – ” pa tam sem bil in nisem šel tega gledat “.

Definitivno sem za 14 dni, ker se v enem tednu ravno privadiš. Sploh če si take narave, da rad mal okol pobrskaš in raziščeš.

Meni je bil safari še najbolj všeč in zanimiv, tako da ti ga priporočam!!

Pa uživej na dopustu!!

klarisa!
zadnje čase je vse več ponudb za tunizijo ali djerbo. tudi jaz sem šla v “celinsko” Tunizijo in bila bolj razočarana. kolegica je bila na djerbi na poročnem potovanju (14 dni) in je stanje precej podobno. plaže so bolj slabe kot ne (umazano in motno morje). na izlet pa se gre lahko na kakšen kamelji safari in ogled mesta – to je pa tudi vse. izven hotela je sam pesek in nič pametnega za početi. zato se ti šplača vzeti kakšen boljši hotel, kjer bo vsaj kaj animacije. meni je bilo že po 7 dneh dolgčas in ti ne priporočam 14 dni – razen, če res uživaš v poležavanju na plaži in branju knjig.

vsak po svoje doživi posamezno destinacijo in ima drugačna pričakovanja – upam, da se boš imela ok.

Hvala vam za vse informacije. Na djerbo greva 31.8. za 7 dni in sicer v hotel Vincci djerba resort namen pa imava iti na izlete pa v lastni režiji mal pohajkovat, sevede pa kakšen dan tud mal zabušavat. ; )

pa pa

7 je premal 14 je preveč 9 dni je glih prov

ja, ja vem…sem iskala 10 dni, pa nobena agencija nima, tud neckermann ne…

A moj mail si dobila?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close