Djerba – htl Mouradi Djerba Menzel ali Sidi Mansour?
Lep pozdrav.
Mi smo se pred par dnevi vrnili iz dopusta s Tunizije in sicer bili smo v hotelu Djerba Menzel, ki ima 4 zvezdice in bili smo zelo zadovoljni.
Hotel ima 5 bazenov in je neposredno na plaži.No plaža je bila bolj tak pač pesek in morska trava ,ki pa jo vsakodnevno čistijo,hčerka Kaja ki je stara 4 leta je bila večino časa tako v bazenih, ki so lepi ,urejeni in čisti.Hrana je nam bila dobra ,pač malo manj slana,
Sobo smo imeli zelo veliko z teraso, kopalnica je bila v redu pa tudi čiščenje in postiljanje vsakodnevno.
Osebje zelo prijazno in ustrežljivo.
Animatorji na bazenih in na plaži neverjetni ,skratka nam je bilo super.
Šli smo tudi jahat kamele,na izlet po celi Djerbi in na krokodijo farmo,in z vsemi izleti smo bili zadovoljni.
radi imajo napitnine in obvezno je barantanje v trgovinah in na tržnicah,bolj se trudiš boljše je ,pa še zabavno je to.
Skratka mi smo bili z vsem zadovoljni.
Je pa res,da je bila moja sestrična v hotelu Sidi Monsour in niso bili kaj prida zadovoljni….pa tudi drisko so dobili in bruhanje,tega pa v našem hotelu ni bilo niti pri enem gostu.
Take so pač naše izkušne iz dopusta v Tuniziji,bilo nam je lepo in prehitro je minilo.
Lep pozdrav in upam da sem kaj pomagala,odločili pa se boste tak sami.
Bila v Sidi Mansourju lani in vse je res, kar je napisala 2x mami, le s tem se ne strinjam, da je hrana enolična, ker je bilo veliko izbire. Ampak okoli in okoli hotela ena sama pustinja, meni je bilo na trenutke prav tesnobno. Hotel je lepo urejen in velik, kakšnih pripomb glede tega nimam. Še en velik problem je trava v morju, ki je je res ogromno. Saj se trudijo čisitit sproti, vendar jim ne uspeva. Zadnja dva dni se sploh nisem kopala v morju, ker enostavno ni bilo mogoče zaradi trave.
Sicer pa mene nasplošno Djerba ni prepričala. Mi je bilo kar malo žal tega denarja.
Lansko leto smo bili v Sidi Mansusru z našo dvo in polleta staro hčerko imeli smo se krasno hrana je bila super ,do plaže niti ni tako daleč itak pa smo se stalno prevažali s kočijo ,uglavnem mi smo zelo uživali druglo leto bomo šli zopet.V lastni režiji pa smo šli tudi na krokodiljo farmo hčerka je zelo uživala.
Forum je zaprt za komentiranje.