Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba – Hotel Sun Club

Djerba – Hotel Sun Club

Mi gremo 14.06. v Jerba Sun.

pozdravljena darja! ali poznate že ta hotel? (djerba sun) ali imate kakšne informacije iz prve roke kakšna je hrana,,,itd?

Pozdravljena Mateja,

Mi gremo preko Intelekte. Tam dela kolegica, ki je bila lani tam.Mi gremo prvič. Rekla je da je hrana zelo dobra. Hotel je tudi super-čist, voda čista, slovenski animatorji. Bila je zelo zadovoljna. Za kako dolgo greste?

mi gremo za 14 dni in tudi prvič na djerbo,ma kolkor smo se pozanimali upam da nebomo razočarani.pa sej tudi nismo prav zbirčni sam da je hrana ok pa čistoča,pa da so kašni pametni izleti da ni dolgcajt. mi imamo eno hčerko ( 16 let) kaj pa vi??

Mi imamo pa sina 20 mesecev starega. Tudi mi smo slišali samo pozitvno. Se že veselimo. Prek katere agencije pa greste vi?

O punce super!!!

Mi pa gremo malo kasneje, bom zelo vesela kakršnekoli informacije, kako ste se imeli, kakšna priporočila, kaj moramo obvezno imeti s seboj, česa se moramo paziti, kakšne so temperature zvečer, kako je s plažo, kaj se splača imeti za froce s seboj od igrač za plažo…

Lepo, lepo se imejte!!!

živjo darja!! mi gremo preko intelekte.smo bili pred dvemi leti tudi z njimi na malti in je bilo vse o.k danes smo dobili papirje da imamo odhod letela ob 5,25 zjutraj.komaj čakamo. morda se pa še spoznamo!!!

Hej…Gre kdo na Djerbo v hotel Sun Club 28.6.-12.6.? Mi gremo, smo že lani bili in je blo ful dobro.

Pozdravljena Mateja. To smo mi dobili že prejšnji teden. Po e-mailu ne? Karte pa dobimo na letališču. Lepo bi bilo, da se spoznamo.

živjo darja! iz katerega konca slovenije ste? mi smo notranjci.

živjo iriskaxxx.mi gremo 14.6-28.6 kakšna je tam hrana? ali je kaj rib na jedilniku? ali je smiselno vzet(plačat) hladilnik. ali so sobe velike??? hvala,hvala

Halo Mateja, Mi smo iz štajerske. Bolj natančno iz Maribora.

no darja pol se pa vidimo!!!

Ja, se vidimo.

Hej maxmaxmax! Hrana je evropska, večina je vse na omakah, ampak je odlična. Pri zajtrku imaš vse (marmelada, rogljički, klobase, kornfleks, palačinke, jogurte…), za kosila imaš zelo različnih stvari (krompir, testenine, pice, solate, …) Skratka nam je bilo zelo všeč. Tudi ribe smo imeli. Za hladilnik ti bom pa rekla, da ga lani nismo imeli, letos pa še razmišljamo o tem. Pa za vsak slučaj si vzamite zraven kakšnega jegra, zaradi prebave….Drugače pa samo zase hladilnika ekstra ne potrebujete, ker pijačo tako in tako imate cel dan, razen ponoči. Pa upam, da boste uživali v polno!!! Lep pozdrav

Hm maxmaxmax….zmotila sem se mi gremo 28.6-12.7….Škoda takrat boste vi šli nazaj, ko gremo mi dol…

iriskaxxx,hvala za informacije,ja škoda da nismo isti termin. hladilnik pa rabimo glih za ponoči ku moj mož ful pije vodo ponoči.lep pozdrav iz notranjske (pivka)

iriskaxxx še to a so uredu sobe? so udobne??

irskaxxx, mi pa bomo dol v tem času kot vi, morda se pa kje srečamo!!!

Hej maxmaxmax, sobe so meni bile zelo všeč, so kr velike, nekatere imajo kopalnico z kadjo nekatere pa z tušem. postelje so velike, pa vsaka soba ima teraso z mizico in stoli. V vsaki sobi je televizija in telefon. Samo je odvisno v kateri predel te dajo. Mi2 sva bila lani takoj na začetku hotela in sva imela blizu restavracijo, teta in stric z dvema otrokoma pa sta imela sobo čisto pr plaži in sta imela do restavracije kr nekaj za hodit. Kr je namreč zelo veliko poslopje.V glavnem upam, da vam bo všeč in da boste zelo uživali, pa lepo potujte.
P.s.: Tudi mi: ooo lepo da bomo v istem trminu, in res upam, da se srečamo, verjetno bomo že itak na istem letalu. S kod pa ste? lp.

Mi pridemo za vami en teden in bomo potem cel teden skupaj. Smo z Lj.

Tudi naša familja gremo 28.06.2009 v sun club. hvala za dobre opise, ker gremo prvič v ta hotel

Preko katere agencije pa?

ojla, nič bat, s seboj boste imeli itak pol preveč (obleke itd.), v 98% zvečer ne potrebuješ dolgih rokavov, plaže so super, froci pa lopate ipd., brez skrbi ne bo jim dolgčas !

mi gremo preko Intelekte

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close